Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG 50 DD 2018
dario007:
Sad kad si izbacio katalizatore,pomicao blokade i zamjenio getribu imas istu masinu sa kakvom sam je ja usporedjivao.Masine su iste od 98.g sa par sitnih preinaka koje su isle tokom godina.
Provjeri setup karba,cudi me kako to do sad nije ni gledano...nebi se cudio da je unutra 53 dizna
tdj595:
--- Citat: dario007 - 03 Srpanj, 2019, 08:32:13 ---Tdj595- cok radi i kad je vani toplo,jedino ako ga upalis par min nakon sto si ga ugasio vosak u njemu bude zagrijan pa ga tada ne pali.
Kod prvog paljenja cok radi,ne bitno jel vani -50 ili +50 c
--- Kraj citata ---
Nisam znao, meni se uvijek cinilo da ljeti bude skoro zatvoren tj zatvori se u roku od min dvije, al svakako najpametnije ga maknut i stavit rucni.
Evo ja ne kontam isto bogte nekidan sam stavio touringa na flya frendu i znaci sve ostalo serijala, hvata 80 po satu a znaci AC masina u gnoj stanju, koja je jedno 30% slabija od tvoje LC. 9000 kroz ubrzanje bi trebalo bit ok, mozda bi moglo malo vise ali da s tim jedva hvata 80 cudno. Jesi prebrojao zube od getribe koju si kupio? Iako bi poceo prevrtavat da ti je uvalio kratku getribu.
zeba0712:
--- Citat: dario007 - 03 Srpanj, 2019, 09:11:16 ---Sad kad si izbacio katalizatore,pomicao blokade i zamjenio getribu imas istu masinu sa kakvom sam je ja usporedjivao.Masine su iste od 98.g sa par sitnih preinaka koje su isle tokom godina.
Provjeri setup karba,cudi me kako to do sad nije ni gledano...nebi se cudio da je unutra 53 dizna
--- Kraj citata ---
Tako bi trebalo bit, ali tko će ga znat šta su oni još mogli sjebat s ovim novim.
Uglavnom, član s foruma ima istog i on je stavio dužu getribu, drugu bolcnu i ima Extra v2 auspuh, pa kaže da mu je prije išao max 87km/h. Tak da vjerujem da je to nekako najviše što se može izvuć bez nekog daleko ozbiljnijeg setupa.
Još jedino diznu mogu provjerit koja je stavljena. Koja bi trebala bit?
zeba0712:
--- Citat: tdj595 - 03 Srpanj, 2019, 09:13:54 ---
--- Citat: dario007 - 03 Srpanj, 2019, 08:32:13 ---Tdj595- cok radi i kad je vani toplo,jedino ako ga upalis par min nakon sto si ga ugasio vosak u njemu bude zagrijan pa ga tada ne pali.
Kod prvog paljenja cok radi,ne bitno jel vani -50 ili +50 c
--- Kraj citata ---
Nisam znao, meni se uvijek cinilo da ljeti bude skoro zatvoren tj zatvori se u roku od min dvije, al svakako najpametnije ga maknut i stavit rucni.
Evo ja ne kontam isto bogte nekidan sam stavio touringa na flya frendu i znaci sve ostalo serijala, hvata 80 po satu a znaci AC masina u gnoj stanju, koja je jedno 30% slabija od tvoje LC. 9000 kroz ubrzanje bi trebalo bit ok, mozda bi moglo malo vise ali da s tim jedva hvata 80 cudno. Jesi prebrojao zube od getribe koju si kupio? Iako bi poceo prevrtavat da ti je uvalio kratku getribu.
--- Kraj citata ---
A za getribu mi je majstor rekao da je definitivno duža i da je u sasvim ok stanju. Tak da teško.
Kažem ti da s orginal getribom jedva 70. I to s Extra auspuhom. S Touringom nisam probao.
matija84m:
Krivo mjeris max brzinu.
To moras bit skroz zalegnut da ti samo jedno oko viri iznad skutera na ravnici od 3km duzine u uvjetima bez vjetra :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju