Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG 50 DD 2018

<< < (26/78) > >>

Zigas:
Ja na tom variatoru sa 7,1g vrtim  8700rpm. Isto mislim da oko 6,5g bude taman.

zeba0712:
Evo kratki izvještaj - stavljen Malossi MHR s orginal rolica (6,4), ljubičasti feder i nisam dobio skoro pa ništa.
Skuter je do sad išao do nekih 78, sad nabere jedva 81-82km/h.

Al više ništa ne diram. Zadovoljan sam s tim.

Nego, od početka me muči jedva druga stvar, a to je da ga ne možeš hladnog upalit bez dodavanja gasa. I onda na leru dok je hladan nema šanse da radi, nego moraš lagao držat ručicu ili lagano turirat. Kad se ugrije u leru radi super. Znači smjesa i ler kas se čini sasvim u redu. Probao sam zavrnut šeraf za ler gas do kraja i onda upali i radi bez gasa, al kad se ugrije digne obrtaje na 3000.
Jel moguće da tu nešto zeza el. čok? Jel se da tu šta napravit.
I onda kad je hladan daš mu gasa i kreneš, a on dosta dimi i trokira par sekundi i onda kao da protjera i nastavi dalje normalno i povuče.
Isto takvo ponašanje je bilo i prije zamjene auspuha i kod jednog i drugog variomata.

tdj595:
Previse goriva dobiva na leru i manjim otvorima gasa, sad to moze bit do coka iako po ovoj vrucini bi cok trebao bit ugasen uvijek.
Vidi na koliko je odvrnut saraf zraka, i igla bi trebala bit skroz spustena valjda ju nije nitko podizao.
Koliko okretaja imas sad u ubrzanju s ovim setupom

dario007:
Ne kuzim  :dontknow:

Moja mrtva odblokirana serijala je isla 78-80 gps-a,skinuta blokada i stavljena 58 dizna.

Mc2 sa auspuhom i variomatom je isao 101-103 gps-a

Koje okretaje ste dobili kroz ubrzanje i koja je postavka karba?

Tdj595- cok radi i kad je vani toplo,jedino ako ga upalis par min nakon sto si ga ugasio vosak u njemu bude zagrijan pa ga tada ne pali.

Kod prvog paljenja cok radi,ne bitno jel vani -50 ili +50 c

zeba0712:
A gle, nemreš uspoređivat starog NRG-a s ovim novi u kojeg su stavili euro4 normu i sve sjebali. Tak da sam ja sretan i s ovih 80.
Još jedino ne znam koja je dizna stavljena (mogu provjerit), al teško da bi s nekom drugom dobio 10km veću brzinu. Ne znam.

Jedino se još mogu igrat s tom smjesom zraka (ne znam ni gdje je taj šeraf), al skuter kad je ugrijan radi super tak da opet ne znam šta bi tu više mogao riktat.
To se i rikta kad je motor ugrijan, jel?

A okretaji su i dalje isti - 9000

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju