Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG 50 DD 2018
zeba0712:
@Zigas
Napisao sam da je MHR Team.
I da 2 su seta rolica.
Zigas:
--- Citat: Zigas - 27 Lipanj, 2019, 15:24:31 ---
--- Citat: zeba0712 - 27 Lipanj, 2019, 11:14:22 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 27 Lipanj, 2019, 10:55:40 ---
--- Citat: zeba0712 - 27 Lipanj, 2019, 09:00:57 ---Ja sam uvijek mislio da s lakšim rolicama dobiješ bolje ubrzanje a manju krajnu brzinu, a sad koliko kužim ispada obrnuto?
--- Kraj citata ---
Ovo je jedna od najvećih pi*darija u skuter svijetu,plasirali su je ljudi koji pojma nemaju o principu rada variomatskog prijenosa,isto tak u tu priču vjeruju oni koji također pojma nemaju...
--- Citat: zeba0712 - 27 Lipanj, 2019, 09:22:08 ---Pa zato pitam šta da radim
--- Kraj citata ---
Odvezi skuter nekome ko se razumije,s naglaskom na ovo razumije,jer danas svi glume majstore a njih 99% pojma nemaju
Znači ak je stavljen touring,skinuta blokada iz grane,stavljen multivar i ljubičasti centralni,stavljena getriba od runnera,jedino se treba poštelat s rolicama,taj tvoj skuter mora ić 90ak kmh po satu,a kaj je ovaj tvoj "majstor" karabuđio sam bog zna,puno puta se tapka u mraku i mi na forumu ne možemo znat kakvo je pravo stanje
--- Kraj citata ---
Baš sve to što si nabrojao i s rolicama (2 seta) koje su došle sa multivarom skuter ne ide više od 70. O tome i pričam.
Jedino što nije probao rolice od auspuha s tim multivarom. Al s orginal i rolicama od auspuha i bez ljubičastog federa ide 80 i čist lijepo vuče.
@tdj595
Da, uzemo sam onaj jeftiniji!
--- Kraj citata ---
Molim te provjeri koji Multivar. Da nisi možda uzeo Multivar MHR team. Uz ta variomat stižu 2 kompleta rolica. A sa multivar 2000 jedan komplet.
Napiši kode da se provjeri.
--- Kraj citata ---
sad je jasno... ;D Sporo pišem pa sam preskočijo 3 posta. :toothy12:
Zigas:
Ima jedan + u tome. Ne trabaš ljubičaste, jer je več imaš.
tdj595:
--- Citat: zeba0712 - 27 Lipanj, 2019, 15:21:09 ---Dobio sam ovo sve sa slike. Ne znam na šta misliš?
https://www.scooter-attack.com/malossi-variator-mhr-team-piaggio-nrg-typhoon-m5112645-39.html
--- Kraj citata ---
Mislio sam na ovaj crni prsten koji ide iza variomata umjesto serijske podloske, bar je tako s multivar 2000, neka me ispravi neko ko ima mhr muktivar ako sam u krivu
dario007:
Iste su podloske i kalote,serijska je 5.5 mm,a multivarova i mhr multivarova je 6mm.
Ovu drugu kaj si dobio mozes isto hitit u smece jer je to prsten blokada unutsrnjeg fi-a 20mm i nemres nataknut na fi22 bolcnu.
Stari nemoj mixat rolice jer je to prelagano.Ja sa tim variomatom vozim 5.3gr i vrtim 11200rpm.Trebas tu od.6-7gr kako sam ti i rekao.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju