Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG 50 DD 2018
zeba0712:
Da, 6.4 su orginal, a ove s Mallosijem su ispod 4. Ok, ja sam mislio da je najbolje stavit te šta idu s multivarom a vidim da je to ipak individualno i da treba nać najbolje što se može.
Da, one idu očito u smeće. :)
I je, MHR Team!
Sad su gore od LeoVincia, čini mi se 4.8
Jedine koje mi ostaju su te orginal 6.4, al svakako ću najprije probat stavit i ove 4.8 s Malossi multivarom.
zeba0712:
--- Citat: tdj595 - 27 Lipanj, 2019, 15:17:39 ---
--- Citat: dario007 - 27 Lipanj, 2019, 15:13:02 ---Kupio je mhr multivar i sa njim idu 3.5 i 3.8 gr rolice,koje za svoj setup mozes hitit u smece.
Rolice budes nasao u spektru od 6 do 7gr sa ljubicastim federom.Gotovo sam siguran da 6.4gr orginal crne budu radile posao.Vozio sam takav setup na leovinceu i vrtio oko 9300-9500rpm.Rekao bu da je touring najbolji tu oko 9000rpm,treba probati.
--- Kraj citata ---
Jel se dobije podloska uz mhr multivar? Ako da treba provjerit je li majstor ugradio
--- Kraj citata ---
Dobio sam ovo sve sa slike. Ne znam na šta misliš?
https://www.scooter-attack.com/malossi-variator-mhr-team-piaggio-nrg-typhoon-m5112645-39.html
tdj595:
--- Citat: zeba0712 - 27 Lipanj, 2019, 15:19:45 ---Da, 6.4 su orginal, a ove s Mallosijem su ispod 4. Ok, ja sam mislio da je najbolje stavit te šta idu s multivarom a vidim da je to ipak individualno i da treba nać najbolje što se može.
I je, MHR Team!
Jedine koje mi ostaju su te orginal 6.4, al svakako ću najprije probat stavit i ove 4.8 s Malossi multivarom.
--- Kraj citata ---
Malo ti je 4.8 to mozda na neki rez. Auspuh bi taman bilo mozda i prelagano. Probaj 6.4 ili kombinaciju 6.4+4.8
zeba0712:
--- Citat: tdj595 - 27 Lipanj, 2019, 15:21:50 ---
--- Citat: zeba0712 - 27 Lipanj, 2019, 15:19:45 ---Da, 6.4 su orginal, a ove s Mallosijem su ispod 4. Ok, ja sam mislio da je najbolje stavit te šta idu s multivarom a vidim da je to ipak individualno i da treba nać najbolje što se može.
I je, MHR Team!
--- Kraj citata ---
Malo ti je 4.8 to mozda na neki rez. Auspuh bi taman bilo mozda i prelagano. Probaj 6.4 ili kombinaciju 6.4+4.8
--- Kraj citata ---
Onda ću ostavit serijske, jel ima tu čovjek na forumu s istim skuterom i rekao je da on ima samo Gianelli Extra v2 auspuh i polovnu dužu getribu i da mu skuter ide 87.
Znači, nije ništa dirao, ni feder, ni variomat, ni rolice...
Zigas:
--- Citat: zeba0712 - 27 Lipanj, 2019, 11:14:22 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 27 Lipanj, 2019, 10:55:40 ---
--- Citat: zeba0712 - 27 Lipanj, 2019, 09:00:57 ---Ja sam uvijek mislio da s lakšim rolicama dobiješ bolje ubrzanje a manju krajnu brzinu, a sad koliko kužim ispada obrnuto?
--- Kraj citata ---
Ovo je jedna od najvećih pi*darija u skuter svijetu,plasirali su je ljudi koji pojma nemaju o principu rada variomatskog prijenosa,isto tak u tu priču vjeruju oni koji također pojma nemaju...
--- Citat: zeba0712 - 27 Lipanj, 2019, 09:22:08 ---Pa zato pitam šta da radim
--- Kraj citata ---
Odvezi skuter nekome ko se razumije,s naglaskom na ovo razumije,jer danas svi glume majstore a njih 99% pojma nemaju
Znači ak je stavljen touring,skinuta blokada iz grane,stavljen multivar i ljubičasti centralni,stavljena getriba od runnera,jedino se treba poštelat s rolicama,taj tvoj skuter mora ić 90ak kmh po satu,a kaj je ovaj tvoj "majstor" karabuđio sam bog zna,puno puta se tapka u mraku i mi na forumu ne možemo znat kakvo je pravo stanje
--- Kraj citata ---
Baš sve to što si nabrojao i s rolicama (2 seta) koje su došle sa multivarom skuter ne ide više od 70. O tome i pričam.
Jedino što nije probao rolice od auspuha s tim multivarom. Al s orginal i rolicama od auspuha i bez ljubičastog federa ide 80 i čist lijepo vuče.
@tdj595
Da, uzemo sam onaj jeftiniji!
--- Kraj citata ---
Molim te provjeri koji Multivar. Da nisi možda uzeo Multivar MHR team. Uz ta variomat stižu 2 kompleta rolica. A sa multivar 2000 jedan komplet.
Napiši kode da se provjeri.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju