Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG 50 DD 2018
Corector:
Covjece daj mi krug na tom famoznom Touringu da vidim koliko je jak kao ZX. Zauzvrat ti dam savjet oko stele prijenosa s barem 80% tocnosti :D
Zigas:
--- Citat: Tomi_ZG - 27 Lipanj, 2019, 14:39:56 ---Kakvih 8g na serijalu sa touringom to je debelo preteško,ja sam na sc08,multivar i serijski centralni imao 7.2g tak da ne znam di bi on sa 8g,a touring je jak skoro ko zx,treba prvo stavit ljubičasti feder i probat sa serijskim 6.4g rolicama,siguran sam da će ga dobit tu negdje oko te gramaže
--- Kraj citata ---
Malo izpod 8g mu treba ako sa 7,2g (to neznamo) vrti 10000rpm. A 8g sam preporučijo jer se za 2 min olakšaju.
Ako kupi samo ljubičastu i ostaje pri gramaži koji samo mislimo da ima, onda je dobijo još 200-300 rmp na ubrzavanju. Takva je razika kod mene ljubičasta vs bijela.
U svakom slučaju treba uzet ljubičastu i cca 1g teže valcne od onih koje ima. I onda ima u kombinaciji 3 seta po 0,5g, i tu bi se negde mogao nač.
tdj595:
On ima mhr team multivar koliko sam skuzio. Nema sanse da mu trebaju 8gr. Idi na cca6gr pa vidi, mozes mozda i one crne piaggiove iz serijskog variomata probat one su 6.4gr.
Kojih sve tezina uopce imas rolice
dario007:
Kupio je mhr multivar i sa njim idu 3.5 i 3.8 gr rolice,koje za svoj setup mozes hitit u smece.
Rolice budes nasao u spektru od 6 do 7gr sa ljubicastim federom.Gotovo sam siguran da 6.4gr orginal crne budu radile posao.Vozio sam takav setup na leovinceu i vrtio oko 9300-9500rpm.Rekao bu da je touring najbolji tu oko 9000rpm,treba probati.
tdj595:
--- Citat: dario007 - 27 Lipanj, 2019, 15:13:02 ---Kupio je mhr multivar i sa njim idu 3.5 i 3.8 gr rolice,koje za svoj setup mozes hitit u smece.
Rolice budes nasao u spektru od 6 do 7gr sa ljubicastim federom.Gotovo sam siguran da 6.4gr orginal crne budu radile posao.Vozio sam takav setup na leovinceu i vrtio oko 9300-9500rpm.Rekao bu da je touring najbolji tu oko 9000rpm,treba probati.
--- Kraj citata ---
Jel se dobije podloska uz mhr multivar? Ako da treba provjerit je li majstor ugradio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju