Tehnički kutak > Tuning skutera

Brzina nije vrlina - SR50 - piaggio

<< < (3/6) > >>

dino_sk:

--- Citat: dino gp1 - 21 Listopad, 2008, 18:51:42 ---

--- Citat: Brla - 21 Listopad, 2008, 18:35:39 ---isto ama baš sve isto ima i majic_sk samo 0.05 teže rolice i motor ide ko strela da nije možda problem u remenu mjerio sam ga oko 17.4 cm je to ok? :sad1: :sad1:

--- Kraj citata ---

Ako imate sve isto onda mi nije jasno kako može biti takva razlika u brzini,  majic_sk je (čini mi se) napisao da mu sr ide 100km/h! Jedino teže rolice ili malossi multivar 2000 i kevlar belt :dontknow:

--- Kraj citata ---
da 100 po satu od runnera 125st :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: andy - 21 Listopad, 2008, 18:54:46 ---stavi remen novi jer ja sam jako puno izgubio sa potrošenim remenom... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Na minarelliju je puno prevelika razlika kod potrošenog remena za razliku od piaggio mašina. Kod nas je remen zlato... Pitaj @Dottorea, ima već 4 godine valjda isti Malossi Kevlar i motor od 0-110 po njegovom satu je tolko linearan da neznam kaj bi reko... A od nule čufne da ga nemam ni ja više sa serijskim spuhom di sam inače najjači bil.

P.S. može bit do remena al ja ipak mislim da bi to moglo bit do variomata ili do pretvrdog federa kontrasta. Na Morini mašini je Multivar donio više nego kaj se itko može nadat od Multivara, pitaj @Malagutija F12!

andy:
mislio sam na serijski yamahin remen.... :laughing7:

Brla:
ono antaresovo ide onak baš kak sanjam da moj ide  :icon_biggrin: nadam se da će se stanje s multivarom i kevlarom popravit  :frajer: a svi ostali savjeti za ovaj prijenos su dobrodošli  :icon_thumright: meni se čini da u frgiću nije bed

2TDottore:

--- Citat: charnel - 21 Listopad, 2008, 18:45:06 ---
--- Citat: Brla - 21 Listopad, 2008, 18:35:39 ---isto ama baš sve isto ima i majic_sk samo 0.05 teže rolice i motor ide ko strela da nije možda problem u remenu mjerio sam ga oko 17.4 cm je to ok? :sad1: :sad1:

--- Kraj citata ---
na piaggiu je minimum 17.5mm za remen

trebao bi ga promjenit

--- Kraj citata ---

jbt.meni je remen 17.2mm. :toothy3: Na proljece ide novi gore. :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju