Tehnički kutak > Tuning skutera

Brzina nije vrlina - SR50 - piaggio

(1/6) > >>

Brla:
e ovak stavljen je stage6 pro replica spuh na serijski sr50, 4.75 grama rolica i žuti federi kvačila i da dizna 64.. i sad je problem u tome šta motor ide super do 50 a poslje je mrtav... mislio sam da dizna nije 64 i išao sam se uvjerit i ipak je :icon_biggrin: šarafić za smjesu na videu je okrenut za 1 krug i osjeti se poslje 50 lagani nadam se neznatni pad okretaja pa sam ja fino šarafić do kraja zafrkno i situacija je mrvicu bolja i ne čuje se više pad okretaja... motor ima 6100 km remen nije mjenjan i variomat je original i sad bih molio stručne ljude koi imaju iskustva oko piaggia ili općenito s ostalim skuterima da mi pomognu da malo povećam tu krajnju a s ubrzanjem do 50-60 sam vrlo zadovoljan..... evo video da se vidi kak "ide"

Iwo SR Tuono:
mekši kontra feder ili teže roline, ja mislim da je to formula, meni je sa xpro sad krajnja oko 70-75 ali imam prelagane roline tako da ću ja probati sa malo težima i sa drugim federom, ima stručnijih ljudi pa će ti znat reć više,karb ima neke druge cake valjda

Brla:
isto ama baš sve isto ima i majic_sk samo 0.05 teže rolice i motor ide ko strela da nije možda problem u remenu mjerio sam ga oko 17.4 cm je to ok? :sad1: :sad1:

pitaNS:
sirina remena je jos uvek ok, mislim da nije do njega...Smrdi mi da ti treba meksi centralni ali ako ga nisi menjao ne bi trebalo...
mozda je serijski vario krivac?

charnel:

--- Citat: Brla - 21 Listopad, 2008, 18:35:39 ---isto ama baš sve isto ima i majic_sk samo 0.05 teže rolice i motor ide ko strela da nije možda problem u remenu mjerio sam ga oko 17.4 cm je to ok? :sad1: :sad1:

--- Kraj citata ---
na piaggiu je minimum 17.5mm za remen

trebao bi ga promjenit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju