Tehnički kutak > Tuning skutera
Brzina nije vrlina - SR50 - piaggio
efz:
--- Citat: Brla - 21 Listopad, 2008, 18:35:39 ---isto ama baš sve isto ima i majic_sk samo 0.05 teže rolice i motor ide ko strela da nije možda problem u remenu mjerio sam ga oko 17.4 cm je to ok? :sad1: :sad1:
--- Kraj citata ---
Ja sam ti stavio isti setup ko Antares sa foruma i on je imao 6,1gr. rolice, meni sa njima nije bilo dobro dok nisam stavio 5,8gr., tak da nemora bit isto na tvom i skutu od majic_sk, da bi dobio to sta hoces, probaj teze rolice!
Brla:
probao 5 grama gore je a tih 6.1 je bilo na multivaru? čim dođem do nekih novaca ide multivar i kevlar a sad pokušavam ovo malo ubrzat :icon_biggrin:
charnel:
--- Citat: Brla - 21 Listopad, 2008, 18:48:17 ---probao 5 grama gore je a tih 6.1 je bilo na multivaru? čim dođem do nekih novaca ide multivar i kevlar a sad pokušavam ovo malo ubrzat :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
pa trebale bi na serijskom variomatu rolice 4,7-5,0 bit ok. i serijski centralni. :dontknow:
dino gp1:
--- Citat: Brla - 21 Listopad, 2008, 18:35:39 ---isto ama baš sve isto ima i majic_sk samo 0.05 teže rolice i motor ide ko strela da nije možda problem u remenu mjerio sam ga oko 17.4 cm je to ok? :sad1: :sad1:
--- Kraj citata ---
Ako imate sve isto onda mi nije jasno kako može biti takva razlika u brzini, majic_sk je (čini mi se) napisao da mu sr ide 100km/h! Jedino teže rolice ili malossi multivar 2000 i kevlar belt :dontknow:
andy:
stavi remen novi jer ja sam jako puno izgubio sa potrošenim remenom... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju