Tehnički kutak > Tuning skutera
Brzina nije vrlina - SR50 - piaggio
dhorvat:
--- Citat: Brla - 21 Listopad, 2008, 18:35:39 ---isto ama baš sve isto ima i majic_sk samo 0.05 teže rolice i motor ide ko strela da nije možda problem u remenu mjerio sam ga oko 17.4 cm je to ok? :sad1: :sad1:
--- Kraj citata ---
Onda je stvarno možda remen... Al dal su vam rolice iste marke? Stavi 5 grama Malossi i stavi 5 grama RMS i videl buš veliku razliku...
Kolko vidim tebi motor odlično krene i iza 40 mu padnu okretaji i motor radi sa 70% snage... jel? Tak je na minarelliju kad se remen potroši...
Probaj sa tvrđim federom a ak se bu prevrtaval onda probaj i mrvicu teže rolice sa tim tvrđim federom...
--- Citat: 2TDottore - 21 Listopad, 2008, 20:43:44 ---
jbt.meni je remen 17.2mm. :toothy3: Na proljece ide novi gore. :toothy9:
--- Kraj citata ---
Tebi je remen u dobrom stanju onda... više-manje
Al nije mi jasna jedna stvar... Kaj je tebe navelo na to da ti nakon 6 godina prvi puta otvoriš dekl :drunken_smilie:
Brla:
da ja imam stage6 rolice i možda stvarno nisu iste... da bar imam obrtaljku.... a ništ onda počinjem skupljat za multivar i kevlar a centralni je crni serijski za kojeg je 3alfa3 rekao da je čak tvrđi od malossi ljubičastog on je dobar za neki slabiji setup a jel ima veze ak je ona matica kaj tišće polutke,centralni i kvačilo za pol kruga jače stegnuta nego kaj je bila?
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 22 Listopad, 2008, 07:22:37 ---
--- Citat: Brla - 21 Listopad, 2008, 18:35:39 ---isto ama baš sve isto ima i majic_sk samo 0.05 teže rolice i motor ide ko strela da nije možda problem u remenu mjerio sam ga oko 17.4 cm je to ok? :sad1: :sad1:
--- Kraj citata ---
Onda je stvarno možda remen... Al dal su vam rolice iste marke? Stavi 5 grama Malossi i stavi 5 grama RMS i videl buš veliku razliku...
Kolko vidim tebi motor odlično krene i iza 40 mu padnu okretaji i motor radi sa 70% snage... jel? Tak je na minarelliju kad se remen potroši...
Probaj sa tvrđim federom a ak se bu prevrtaval onda probaj i mrvicu teže rolice sa tim tvrđim federom...
--- Citat: 2TDottore - 21 Listopad, 2008, 20:43:44 ---
jbt.meni je remen 17.2mm. :toothy3: Na proljece ide novi gore. :toothy9:
--- Kraj citata ---
Tebi je remen u dobrom stanju onda... više-manje
Al nije mi jasna jedna stvar... Kaj je tebe navelo na to da ti nakon 6 godina prvi puta otvoriš dekl :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
kak je dobar kad je minimum 17,5. :icon_scratch:
nakon 6 godina sam prvi put otvorio dekl jer sam bio veoma radoznao sta se to zapravo nalazi unutra. :icon_thumright:
dino gp1:
--- Citat: Brla - 22 Listopad, 2008, 17:46:01 ---da ja imam stage6 rolice i možda stvarno nisu iste... da bar imam obrtaljku.... a ništ onda počinjem skupljat za multivar i kevlar a centralni je crni serijski za kojeg je 3alfa3 rekao da je čak tvrđi od malossi ljubičastog on je dobar za neki slabiji setup a jel ima veze ak je ona matica kaj tišće polutke,centralni i kvačilo za pol kruga jače stegnuta nego kaj je bila?
--- Kraj citata ---
Mislim da je to najbolje rješenje :icon_biggrin:
Brla:
evo da dignem ovu temu iz zaborava :toothy12: danas mi vrag nije dao mira i malo sa se igro oko prijenosa i napravio neke sitnice: maticu kaj drži kvačilo i centralni sam stegno na 5 kila, onu maticu kaj drži zvono na 4 i zmjerio sam remen koji je širok točno 17 mm... e sad s tim sam možda mrvicu popravio rupu u startu a ostalo sve isto - evo video :
i vidi se dok prođem 50 padnu okretaji i poslje na naekih 65 vidit ćete pustim gas za četvrtinu i dam ga full opet a on isto ide...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju