Tehnički kutak > Tuning skutera

Karb problem - Aerox

<< < (7/13) > >>

dhorvat:

--- Citat: andy - 23 Listopad, 2008, 17:07:43 ---u rezervaru nea smeća siguran sam... nego problem riješen.. smeće u karbu je bio problem...
očistio sad i piči dalje..

može lock :frajer:

--- Kraj citata ---

malo si nas zbunjene ostavil   :uuuu:

Znači da prvi put nisi kak se spada očistil frg?  ??? ??? ::)

Pa to se prvo gleda... Makar ja nikad nisam imal smeća u karbu! Mašina mi je tolko brutalna da je sve živo povukla i sprežvakala da nije moglo ništa ostat  :toothy3:

ichko:

--- Citat: malaguti f12 - 23 Listopad, 2008, 00:01:54 ---ne znaci ako gotivo curi na iber da je sijesa prebogata vec da ti se igla s plovka izmakela pa ne zatvara  dovod i curi

--- Kraj citata ---

A kako to da rijesim,

*** i molim moderatore da ne ide lock jer jos ja nisam rijesio problem pa da i meni pomognete

andy:
ma ja očistio dolje diznu i ono koje ide iznad dizne... tamo je bilo smeća.. tak sam očistio jedno 5 puta i motor je išo super, kad sad naveče opet isti problem...
trebam skidat cijeli karb i na stol s njime i čisti... neznam jel da i rezervar skidam jer baš mi se i neda :sad1:

3alfa3:
benzin iz rezervoara dolazi u casicu karba, a onda kroz dizu dalje. Dakle, imas stalni dotok smeca. Ocisti rezervoar.

ichko:
Ja sam prije 7 dana skidao i cistio komplet rezervoar,karburator,i stavio novi filter goriva,sad stvarno ne znam u cemu je problem,motor ide dosta slabije,a na uzbrdicu kad stanem nece da krene nikako.... sto moze biti,mislim da negdje vuce zrak,ali gdje to mi nije jasno... aj neko iskusniji nek ispise gdje bi sve mogo vuc pa da probam sjutra rijesit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju