Tehnički kutak > Tuning skutera
Karb problem - Aerox
andy:
isus ga ubio.aaaaa
kad dam gasa uguši se sav motor i nejde nikam.... onak trom je slabo ubrzava... nejde iznad 85 a ide inače 95 :angry9:
kaj mu jeee....aaaaaaaa
karb jesam očistio, smjesa je oke... prirubnica je oke, osim kaj ono manje crijevo kaj ide od rezervara na karb, kod karba je popucalo, ali ne pušta :icon_scratch:
jel jesu to simptomi falš zraka ???
3alfa3:
--- Citat: andy - 21 Listopad, 2008, 17:13:51 ---jel jesu to simptomi falš zraka ???
--- Kraj citata ---
Mogli bi biti. Svakako upucuje na siromasnu smjesu
andy:
--- Citat: 3alfa3 - 21 Listopad, 2008, 17:17:25 ---
--- Citat: andy - 21 Listopad, 2008, 17:13:51 ---jel jesu to simptomi falš zraka ???
--- Kraj citata ---
Mogli bi biti. Svakako upucuje na siromasnu smjesu
--- Kraj citata ---
a stavio sam diznu 65 pa je trokirao... sad je 62 i super ide... tj jučer sam mjenjo diznu bila 62, s njom letio ko lud išo 95, pa stavim 65 za probu i trokirao dosta... vratim 62 i idem se provozat, kad ono nikak nejde prek 85... a smjesa i dizna ista kao i isti dan popodne prije štelanja karba...
sam kaj zezno kod vraćanja dizne, al i danas pogledam, rastavim, očistim i vratim opet isto... još gorije :angry7:
andy:
neš njega sigurno j#be... :o
dhorvat:
--- Citat: andy - 21 Listopad, 2008, 18:12:44 ---neš njega sigurno j#be... :o
--- Kraj citata ---
Jedno pitanje... Dal ti je po ljeti išel bolje? Ja od kad je vani zima osjetim da svaki put kad mu nafitiljim gas naglo da napravi na trenutak buuuuuu i onda uhvati... Po danu je još ajd kak tak ok, al na večer ili ujutro katastrofa... Znači da imaš previše zraka... Umjesto da raskapaš sve i staviš veću diznu, probaj obrnuto - stavi neš u/na lulicu airboxa da je manji fi oko 30-40%. Moglo bi rješit problem :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju