Tehnički kutak > Tuning skutera
Karb problem - Aerox
andy:
--- Citat: 3alfa3 - 23 Listopad, 2008, 19:57:40 ---benzin iz rezervoara dolazi u casicu karba, a onda kroz dizu dalje. Dakle, imas stalni dotok smeca. Ocisti rezervoar.
--- Kraj citata ---
aha... jbt rezervar..
ali kak sad odjednom smeće iz rezervara, prije nikad nie bilo... baš sad nakon kaj sam mjenjao dizne i vraćam staru i nejde nikak... neš njega drugo j#be...
andy:
evo očistio cijeliii karb i rezervar... cijevi sve isto od karba do rezervara...
bilo dosta smeća u rezervaru a u karbu slabo... na pipi malo bilo smeća isto očistio i sve skupa prpuhao kompresorom :)
ali problem i dalje isti :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
znači niš se nije promjenilo...
sad sumnjam dalje jedino na svjećicu jer nije mjenjana već 6-7 tkm.... :drunken_smilie:
edit... koju svjećicu preporučate???
SlowRider:
Bilo smeca vise nego na Jakusevcu i opet isto :icon_scratch: vjerojatno treba znati postelati karb.
andy:
--- Citat: SlowRider - 24 Listopad, 2008, 19:05:05 ---Bilo smeca vise nego na Jakusevcu i opet isto :icon_scratch: vjerojatno treba znati postelati karb.
--- Kraj citata ---
ma smjesa je ista ko i prije ::)
idem svječicu malo pošmirglat pa javim kako je :icon_thumright:
ichko:
A pomazeite meni molim vas,sto mi moze biti,znaci sve je cisto, motor ide onako ok,ali kad se malo zaleti guse se,tj vidim da negdje vuce zrak,gdje bi sve to moglo biti... nemogu nikako da provalim...
I sto moze biti kad na iberu curi gorivo,kako da rijesim
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju