Tehnički kutak > Tuning skutera
Karb problem - Aerox
andy:
--- Citat: 3alfa3 - 23 Listopad, 2008, 16:03:24 ---
--- Citat: andy - 23 Listopad, 2008, 15:09:11 ---da je povukao zraka u motor i nejde, guši se sav :drunken_smilie: tako mi kolega rekao... jel ima to logike
--- Kraj citata ---
Naravno da nema. Pa nije to rashladni sistem ;D
--- Kraj citata ---
i mislio sam... nego rastavljam već drugi put za redom karb i svaki put smeće na dizni i onom neznam kak se to zove kaj ide iznad dizne u frgu.. to sve puno smeća svaki put nakon kaj se probam provozat da vidim jel ide... jel njega na kraju ipak j#be smeće ???
3alfa3:
--- Citat: andy - 23 Listopad, 2008, 16:05:49 ---
--- Citat: 3alfa3 - 23 Listopad, 2008, 16:03:24 ---
--- Citat: andy - 23 Listopad, 2008, 15:09:11 ---da je povukao zraka u motor i nejde, guši se sav :drunken_smilie: tako mi kolega rekao... jel ima to logike
--- Kraj citata ---
Naravno da nema. Pa nije to rashladni sistem ;D
--- Kraj citata ---
i mislio sam... nego rastavljam već drugi put za redom karb i svaki put smeće na dizni i onom neznam kak se to zove kaj ide iznad dizne u frgu.. to sve puno smeća svaki put nakon kaj se probam provozat da vidim jel ide... jel njega na kraju ipak j#be smeće ???
--- Kraj citata ---
Gotovo sigurno.
Trebas isprati rezervoar jer ocito unutra imas hrpu toga
SlowRider:
Mene je zezala serijala (gusio se i nekad pucao na auspuh) zbog filtera benzina koji je imao jako mali protok. Dok sam skinuo dole skut bi normalno isao.
andy:
u rezervaru nea smeća siguran sam... nego problem riješen.. smeće u karbu je bio problem...
očistio sad i piči dalje..
može lock :frajer:
SlowRider:
--- Citat: andy - 21 Listopad, 2008, 17:13:51 ---karb jesam očistio
--- Kraj citata ---
--- Citat: andy - 23 Listopad, 2008, 17:07:43 ---u rezervaru nea smeća siguran sam... nego problem riješen.. smeće u karbu je bio problem...
očistio sad i piči dalje..
može lock :frajer:
--- Kraj citata ---
???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju