Ostalo > Razne offtopic teme :)

Carina i narudzbe iz kine

<< < (5/8) > >>

igor.sb:

--- Citat: dario007 - 30 Svibanj, 2019, 15:00:05 ---A orginal Adidas se inace radi u UK? Nisam to znao... :angry7:

--- Kraj citata ---

E vidis kad smo kod toga
Ne sjecam se da sam ikad imao adidas ili nike made in china

Bas sam sad pogledao 2 adidas terrex sto imam kupljene preko njemackog webshop ne bitno koji su made in indonesia
Brat ima iste takve kupljne kod nas su vietnam

Jedne super star kupljene u shoosteru su vietnam
I jedne nike kupljene from england su isto indonesia

dinko1981:
Za placanje carine nebitno gdje su prroizvedene vec lokacija od kud se salju krajnjem kupcu

PchelaUbica:
Znaci nasamaraili su me.
Da sam htio placat carinu onda bi narucio direkt iz kine a ne iz uk.

igor.sb:

--- Citat: dinko1981 - 30 Svibanj, 2019, 16:03:39 ---Za placanje carine nebitno gdje su prroizvedene vec lokacija od kud se salju krajnjem kupcu

--- Kraj citata ---

Cek zezas se da si to stvarno napisao?

3alfa3:

--- Citat: igor.sb - 30 Svibanj, 2019, 16:18:01 ---
--- Citat: dinko1981 - 30 Svibanj, 2019, 16:03:39 ---Za placanje carine nebitno gdje su prroizvedene vec lokacija od kud se salju krajnjem kupcu

--- Kraj citata ---

Cek zezas se da si to stvarno napisao?

--- Kraj citata ---

Ako je mislio da se salje iz EU prema HR, fali jos samo detalj da su davanja rijesena u zemlji iz koje se salje.

Kupovao nedavno made in USA artikle prek Ebaya koji bi svakako bili podlozni i carinjenju i oporezivanju zbog cijene (i racun je isporucen sa posiljkom gdje se to vidi), slalo se iz UK, bilo navedeno "zero custom charges" za zemlje EU, sve doslo doma kak treba bez pitanja.

Da sam kupovao iz USA ebay storea, inicijalno bi bilo jeftinije, ali u konacnici skuplje nakon nasih davanja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju