Ostalo > Razne offtopic teme :)
Carina i narudzbe iz kine
dinko1981:
Ja bi se na tvom mjestu najvise brinuo zbog podataka od kartice jer nisi placao preko nekog renomiranog posrednika tipa paypal nego direktno kod njih (barem sam tako skuzio), tako da sad neki poznati muljator ima prakticki tvoju karticu... Provjeri troskove 😬
PchelaUbica:
My ne jebe mene to unistenje i kazna. Sad cu najebat kad platim jos i carinu a dobit neki krs koji nemos ni prodat ... a ako odbijem paket pitaj boga sta ce bit onda biti i h hoce li mi vratit novce uopce.
Ma joj ivano znam sve. Nisam razmisljao o nicemu jer sam trazio model koji je izasao iz prodaje prije dvije tri god. I bio sam sretan jer sam ga nasao na stanju. Znaci daj karticu i buyy. Jebiga .
Mslm da cu tako i napravit . Pravit se lud i to je to. Ovako bi jos spusio i na carini za neki krs
Btw imam dan danas te zx750crno bijele. Prejebne su :icon_thumright:
A kakoda se ogradim sad ako imaju br kartice. Nemam nikakvih cudnih radnji na njoj zasad a proslo je bar mj dana
tdj595:
A najbolje izvadit novu karticu 20kn kosta. Inace uzmi web prepaid karticu, na nju uplatis preko aplikacije na mobu s tekuceg odredeni iznos koji ti treba za transakciju i platis, a inace je prazna tako da i ukrade brojeve nema na njoj nista.
ivano_007:
A uvijek se možeš pravit blesav i reć da ti je netko i karticu ukrao :laughing7:
Uglavnom, ima tu nekoliko mogućih scenarija. Da se nađem u takvoj situaciji, ne znam ni sam šta bi, vjerojatno bi tražio refund od ovoga jer sam mislio da dolazi iz UK, a dolazi iz Kine, još kad se plati pdv, tenisice izađu skupe ko zlato... da si znao od početka da su iz Kine, vjerojatno ih ne bi ni uzimao
dario007:
A orginal Adidas se inace radi u UK? Nisam to znao... :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju