Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 50 SP konverzija na Purejet :D
dario007:
Svaka cast,jebacki posao u par dana :notworthy:
Corector:
Sutra stize spuhce ZX, i rolice 5.3gr na ovaj bijeli centralni. Mislim da ima problem sa spuzvom filtera zraka koja je jebacki uljava i nije jos protzocna pa smo isprali bengom. Jos jedan korak da ga ustelamo full, i ovqj auspuh ga jako gusi.
Fićo98:
Bit ce da mi je ovo jedina tema koju pratim cim se nesto novo objavi,svaka cast :icon_thumright:
Corector:
Red je da se stavi tocka na i od ovog projekta. Neki dan je to trebalo biti gotovo, ali tripovat se MORA, a i naslutio sam neke probleme u radu masine.
Naime, stavili smo onaj serijski auspuh od Gilere DNA, sa vjerovali ili ne, šesnaest milijuna katalizatora, i zacepljenja. j#bo njemu bog mater u picku, i meni kretenu koji idem stavljati smece od auspuha.
PUREJET NE RADI S AUSPUSIMA OD KARBURATORA KOJI IMAJU KATAKIZATORE!!!
Danas sam odlucio to skinuti s kurca jer skut nije isao s mjesta i trokorao je ko zaliveni isus.
Kad sam stavio RR spuhce, TO JE TO SUNCE TI j****, bas onako kako MORA BITI, COPY PASTE je odradjen.
Odmah sam ga ispostovo i j#bo sam mu mater, 95gpsa je oplodjeno ko iz picke s jednom rukom, a setup je sa 0.8gr tezim rolicama!
Evo kako ide mater mu j****:
Moze on jos, ali nisam imao dovoljno ceste, tj morao sam kociti jednom rukom u kolonu...
Evo kako kulturno ide uspravan
Sat laze na 80 za 6kmh.
Evo i jedna snimka vjecnog zamorceta.
PS bata Tomi, skuzio sam sada kako treba snimati, ovisi u kojoj ti je pocetnoj poziciji mob, jbg nekada u votnji ga nemrem okrenuti i zato ispadnu cmrljave slike.
E da, i taj mutavi auspuh, kojem je netko busio rupu u topu, i dole vario 18 slijepih crijeva, sjebao mi ie malo jednu svijecicu meni se cini, g#vn% zacepljeno mater mu j****, skut nema ni 50% snage.
Probao sam i polini rijetki filter reko da vidim jel me jos jebe serijski masno filtet, kojeg sam oprao s malo benzina, jer inace hoce skuteri trokirati kad se stavi novi.
Projekt okrecen, nek ide sve u pizdu materinu. Apdejtam kad se desi neki problem.
Evo moje RR spuhce:
Setup je:
Sve serijski 50ccm, ali bas sve, osim:
- malossi multivar 2000, i 6.1gr rolice, trebaju 5.3gr
- malossi bijeli centralni
- leovince RR spuhce, DUGA grana OBAVEZNO.
Lupam pecat da je ODOBRENO za EXTREMNU uporabu, j#bo zakone, j#bo CVH, samo gas, i ovaj skuter je spreman za Alpe, spreman je za ceste Srbije, nadilazi sve vojne standarde. Jos jedna vjecnost je lansirana!
Corector:
Danas je projekt dovrsen, skuter radi tocno onako kako treba, ima momenta pun k za 50ccm, i ide kako treba. Problem je bio u ovlanom cilindru, ne znam kako sam to predvidio, zato sto su nove karike imale jako mali zazor i reko to je to. Od sada moram biti extremno oprezan, i klipcina je potrosena bila... a mali kompresot, raspao mu se iglicasti lezaj jer se non stop cuo neki pederski zvuki jedino mi je jos on presotao. Tako da je sada sve cakum pakum.
Sada je kompresija extremna i iznosi 6.2bar sto je prakticki maksimum.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju