Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 50 SP konverzija na Purejet :D

<< < (11/11)

Corector:
Ulysse Speedometer

Corector:
Skinut Leovince RR kojeg sam posudio ovom purejetu, zanimljivo da je RR duga grana preotvoren za purejeta, pa se desava trokiranje i propucavanje na malim otvorima gasa i to je izgleda sjebalo jednu svijecicu jer je bilo previse izrazeno.

Sada je stavljen Malossi Wild aka Giannelli GO, auspuh je jako tih, tisi cak od serijskog, a performanse su na 90% potencijala, za svaki dan ovo je izvrstan odabir.

Sada slijedi serija vozikanja da se vidi jel to vozi bez greske jer je ovo bio jedan od najsjebanijih swapova, masina je bila ugrobarena tako da je nakon ovog slucaja oprez na extremnoj razini, i naoruzalo je se raznim metodama za sprijecavanje uzimanja macka u dzaku.

A nakon toga upgrade, za sad je stavljen kofer.
Pa vxr vilica... pa neka mhr replica...
E da, i trebam nac i preporucit led rasvjetu...

Tomi_ZG:
Kak je preotvoren kad je isti ko tt i zx,taj tvoj rr sam vozio neko vrijeme prošle godine i naspram tt-a nije bilo nikakve razlike,čak sam i konuse mjerio,sve je isto u milimetar

Corector:
Pa eto lepo.

Sjetio sam se tebe, i onda rezimirao, makar bi trebao bas staviti tog RRa na svog purejeta da stavim tocku na i.

Taj RR je prvo bio na Apriliji purejet, kurca nije isla i mislio sam da je sjebana masina.

Zatim smo stavili na ovog i skut se ponasa kao da je prejak spuh, jer sam trpao na purejete Yasuni Z, R, Stage6pro, Mhr replicu i jos neki... sti je jaci spuh, to vise trokira i puca na malim otvorima, i paradoks, slabije ide i manje vrti.

Budem ga jednom naserafio na purejeta fosila pa ako krene pucat, jebiga, RR ce jasno biti otvoreniji od TTa,ZXa,ZXRa.

PchelaUbica:
Mrale stavi roosta pa nek onda puca :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju