Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 50 SP konverzija na Purejet :D

<< < (8/11) > >>

matija84m:
Ali je ipak malo slab. A zasto je kit za purejet tako skup? Bas gledam cjene pa uzas. :sad1:

Corector:
Mrale pa ja ganjam i pedesetice purejet, recimo NRG mc3, pa ti ide sa mnom super, a kamoli s nekim manjim.
Kit je skup samo zato sto malossi ima onu glupu elektroniku i glava je posebna. A polini daje komad plastike za regulaciju goriva koji kosta 10 eura i glava je posebna.
Cilindar, klip, karike, to je sve isto kao u karburatora.

I onda si lijepo uzmes DReva, i nabavis polovnu glavu od malossija ili polinija, od malossija je bolja jer koristi gumice, a polini metalni dihtung koji nije bas zahvalan, ali evo drzi mi se s bakrenom loctite masom kao zavaren za sada.
A te elektronike i djindje se vrlo lako preskoce i rijese :D

I imam malih poteskoca, neka je budala spalila dio instalacije, odnosno osurila vanjsku zajednicku instalaciju, pa moram to pretrest mater mu, i slomio je jednu stopicu, i precvikao 4 zice s dzekom.

Evo jos par slika od kolinja, nije mi dostavljeno visokotlacno crijevo od benzina, inace bi opalenje bilo za pola sata.

Corector:
Taman nabacio instalaciju i uletila nova bez greske, pa ipak necemo ovu stukati i dodatno izolirati gdje je nagorjela. Pas mater, taman sam ga htio opalit.

Corector:
Jucer stiglo crijevo od goriva, i naravno sve ispravno sve 5, kad ono strgano, i slomljenvankski osigirvajici dio na konektoru crijeva.
Tako da sam odj#bo runnerce do se to ne sredi. Primjetio sam da u rezervaru ulja, ovj runnerg ima nekakvog smeca, pa je i to temeljito ocisceno, tu je i novi O ring da ne bi bilo slinjenja.

Odzracivane u kondom, uredno bez kapi ulja, pred kraj se samo presprica carb cleanerom.

Sjebali su O ring na konektrou koji se prakticki nikada ne dira, nabijaali na suho i pod ptaj boga kojim kutem

Sjebani konektor trebam skinuti i prebqciti novi, malo je sjebano to za odaditi, ali da se da bude opet vjecno

Jer dugo crijevo je isto sjebano na drugom kraji, gdje je netko stavio obicno prozirno crijevo na 8bara pritiska haha, ali taj ga svejedno nikad nije upalio pa nije dozivio prskanje

Instlacija je full spojena, svi elektricni dijelovi su gore, pumpa je sredjena i doradjena BY ME, da bude vjecna, i sad idem slozit prijenos i slijedi PRVO VERGLANJE :D

Al to nakon sto rucam i odem po neke druge sitnice.

Corector:
Moze na trip, snimka prvog paljenja. Jos samo plastike, nikakve stele Bozje :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju