Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 50 SP konverzija na Purejet :D
Corector:
Je, al moja mhr replika nema klipa. Makar sam odustao od togq, ali cim dobijem slobodnog vremena zamislim se :D
Dovezen Runner na kolinje, sve super sve 5, masinica bas lijepo radi, i sad idemo napraviti najveci debilizam.
Vjerujem da ste ovo vec negdje vidjeli, u steku se ima brtvi, ali 0.4 kinesku necu stavit, pa sam preslikao i odradio s kvalitetnim vjecnim papirom.
Bolcnu smo zamjenili Prox-ovom, na digitalnom subleru se uocavaju razlike izmedju razlicitih bolcni. Osiguraci su zamjenjeni proxom ili polinijem nezz vise.
Ali moram proglasiti stecaj ovog projekta, ko fol sve OEM sve original, a danas se OEM naziv krivotvori za najjeftiniji srot od dijelova. Naime, unhtarnja gumica glave je original, ali vanjska je neka kineska i sta da ja sad radim koji k, vidljivo je tanja za dobrih 30% od originalne...
tdj595:
Kad pise oem quality=kina
Corector:
Poslao sam ga da donese originalne dijelove jer piaggio termo grupu je najbolje odraditi s originnim dijelovima i cijena je suoer, i opet je kod plese dobio neke zamjenske dijelove. Ova prica se ponavlja vec masu puta, ali sad mi je fakat dosta sto se pod original trpa zamjensko, a vitalan je dio u pitanju. Ajde da je retrovizor, ali za raspad masine ja jedem g#vn# i ponizavam sebe.
Jasno je da je ostala ekipa glupa ko k**ra* i da to pusi jer vole slusat dobre price, ali ovo je fakat malo zeca banana i morati cu posvetiti topic o tome jer sam se iznenadio tko sve nasjeda na te fore.
tdj595:
Kad sam narucio multivar plesa mi poslao polini hi speed, ja ga zovem kaze to ti je isto sve... nije mi se dalo natezat... isto mi poslo federe kvacila za minu a ja narucio za piaggio... a da ne pricam kad mi zbroji sve i kaze to ti je 950kn plus postatina otprilike 50, i onda mi dode paket na njemu pise otkupnina 1000, primatelj placa postarinu. Racuna nikad.
dacerovs:
Vidi Mastera kako tandrci, a ja vidjeh prije pola mjeseca Atlantica 500 sa 100tkm, kaze lik meni nista nikad nije otislo, samo pali i vozi. Kazem ja to Suhom, kaze Suhi da bi to volio vidjet hahahh.
Samo Japanac ili Kymco, nis drugo od velikih kubikaza ne dolazi u obzir.
Kad odem na Yamaha Majesty forum, mralici tamo imaju od 130-150tkm i Yamahe voze kao prvog dana, jest da im pumpe goriva vole riknut al boze moj.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju