Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 50 SP konverzija na Purejet :D
Poggiali:
pa bas to.. nista, sparam za pj xD samo ne znam da gledam runner nrg ili sr... mislim da mi je runner najkomotniji
Corector:
Mrale, kakvo sparanje bog ubio brasno u tome?? Pa evo ti ovaj projekt, karbos masina je skinuta i ostaje ti 200€ viska, sta mislis da sam se zajebavao kad sam rekao da purejet donosi pare???
Runnera si vozio, znas i sam. Nrg ti je isto ok, ali je nabijeniji i kruci. To pricam o starom Runneru i Nrgu mc3.
A novi Runner je nekak manje komforan za razliku od starog, i sic mu je sugav. Nrg Power je jako dobar izbor, samo taj skuter opako trazi uljnu prednju vilicu, a i zadnji amortizer bi mogao biti finiji, e to je jebacka kombinacija i skuter je odlican onda. To ti ja pikiram cim nadjem vremena, odradio bi vilice na Powera kojeg vec imam s PUREJET masinom. :headbang:
Ako netko zna jel pase prednja vilica od Fly-a 50 neka vice.
Poggiali:
da, gledaobi stariji runner, novi mi nije sjeo, ni po komforu ni po ciklistici, cudniji mi je bio... da onda ili stari runner ili novi nrg...
jel moze to solidno da ide, samo sa prenosom ustelovanim? :$
Corector:
Samo prijenos poslozis i bok. Ide on super i sa full serijskim prijenosom, samo je manja krajnja za nekih 10kmh.
Ako bi se pedesetica slozila tip top, treba ti:
- ZX s dugom granom ili slican auspuh
- multivar, rolice 5.8gr
- ditech polutka
- bijeli centralni
- serijski ili malossi crno federi na kvacilo
- serijski remen
Moze se malo dici snaga jednostavnim trikom za povecanje kolicine goriva.
nrgmc2-tuning:
Čuo sam sve , interesano će mi biti kad ga ja probam malo jedno pola sata da vidim dojmove, ako bude dobro onda prebacimo jednog Zipa Sp u injekšn verziju al ne denes :toothy3:
Baš me zanima kako bude to :icon_thumright:
Sritno prika
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju