Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 50 SP konverzija na Purejet :D

<< < (2/11) > >>

Corector:
Ajde, slozit cu i vama za dzabe :D
Za MC3 imate original instalaciju, na instalaciji mora biti ustekan:
- ecu
- bobina
- zeleni relej zmigavaca
- regler

To uzmete za kikiriki od pametnjakovica. Komplet masina s injektorima i pumpom. Ako nesto fali sponzorirat cu.

Tags: slaze pjurdzete za dzabe da ga poslije mogu svi istuc jer ce mu jebat sve po spisku kad ostanu u kvaru u Grckoj, pobjegao s psihijatrije o zavaljao ekipi najvece smece od masine ikada

Dax:
Hihihi
Pocelo je pocelo hahhaha
Pure dolaze na vlast,neda se vise nikome stelat karbose

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

Corector:
Kad ti dodje covjek koji godinama vozi i slaze skutere, vozi i trke, sa zeljom da predje na purejeta, onda je to VRH.
Stigli dijelovi do mene, kompletna masina i instalacija. Cekam jos skuter vjerojatno krajem tjedna.

Kocka je bacena, od smeca koje stoji u garazi godinama, treba napraviti skuter s kojim cemo se rugati karbosima.

ČiribuČiriba...

Poggiali:
haha , gotvo, idem na njuskalo trazit PJ xD

Corector:
Stari moj pa kad realno pogledas rijetko tko ima ustelan karburator jer za to moras provesti dane i dane stelanja, pracenja, dostelavanja, pa malo pretjeras, pa se vratis, pa onda dobijes feeling gdje si, pa jos malo, pa jos...
A ecu je isprogramiran za Oskara, nema cvikanja, nema zajebancije oko smjese. A treba i prijenos fino poslozit, a to ce prosjecnog korisnika vokjnog serafanja sasvim dovoljno zadovokjiti tako da mu ne treba setovacina karbosa...
A taj netko tko zna ce ti k**ra* ustelat karb jer to jednostavno moras sam jer je izuzetno slizen i visefazni posao...

Ovom se sjebao plovak, ovom preljeva, ovom troksa... stari moj dizna mi nikad nije otisla niti na jednonpurejetu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju