Objasnio Sam gore , to je teoretska snaga , snaga na radilicu je oko 25% manja , s cime dobijes 10.5 konja ... Sto je realno za trophy po meni ,I Sami kazu 9-11hp... Ja koliko vidim u portmap analyzeru Ima potencijala,jer se ne poklapaju powerbandovi usisa I ispuha u orginalu , ako se digne ispuh , blowdown bude dovoljan za teoretskih 16.5 hp(12,375hp na radilicu ) , ako ga se podlozit 1.4mm I skine se isto toliko s vrha, I auspuh se digne , da se.doc I do 17.6hp na 11,500, tu su onda transferi problem , jer na tim okretajima ispuh I blowdown podrzavaju preko 21hp...no usis dode do restrikcije . To je sve bez da se prijede 70% bora na ispuhu...
Dell je fake , Ali je 262au atomizer , I plovak je za 2t,samo Sam imao.kriv.info.za visinu plovka.... Moram nabavit w9, iglu, vidim da nju stavljaju s gljivama ( neda mi se natezat se s airboxom svaki put kad se nesto ide cackat bilo sta oko usisa , a I skidat airbox svaki out dok se be nastela karb....nemam zivaca za to.
Portmap analyzer v3.0 koristim , nemoram ih racunat, program to odradi Sam
kao I povrsinu svih portova I ostalo
I navodno ovo ne uracunava auspuh , znaci ako se preklapaju powerband transfera I ispusnog kanala sa powerbandom auspuha , teoretski se moze izvuc I jos koj konijic
Dario ,e nije 🤣 org klip je ugrizo kariku jer je ostao bez vode ... A imao Sam klip od dueta , tako da je sad due klip u trophyu... Mislim da ce bit nakraju ispuh na 33mm sirine ,pocistit 1 transfer koj je malo out of speck I chamfer na ispuh roknut I da ce to bit to , nek je I 16 teoretske , bolje nego 14...
I sretna nova ljudi