koyo mogu na delu narucit ako su koyo bolji, na slici mi se cini da je skf, za koje ovako lokalno cujem ok za lezajeve na autu, a i mi ih u servisu koristimo i za sad su se pokazali ok(stranka bira sta ce, tj sta moze priustit) i za bike,ono šved(vozim 850 t5 pa vjerujem u švedsku kvalitetu haha) ...al ako vi kazete koyo, bit ce koyo. je bolje onda one polyarmid (kako god da se pisalo) ili viton semeringe?
a jbmu.a uz street race necu moc uzet radilicu... due+ me izađe 70e sa novim klipom i prstenom,radilica 80, znaci 150e, isto ko i novi streetrace. sad nekako bi rade slozio na frisko komplet masinu nego stavio streetrace i cekao da ili pukne radilica, ili se razlete stari lezajevi motor ima 20tkm od generalke, ima dobru komp i sve ali ipak vjertujem da su lezajevi vec odradili svoje pomalo,iako ne zuje nis....
a jbmu... cini mi se da sam procito da neko radi te midrace i high end spuhove tu negdje u hr ili slo (ne sjecam se bas vise), koliko dode od tog covjeka spuh? i tko je to ako znate uopce na koga mislim, snazalost bas se nemogu sjetit imena. je turpijao ko od vas org cilindar? bi se dalo prosirit kanale sta? ako je netko radio i da ima portmap bio bi zahvalan.