Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner C46...veseli Jet
Corector:
Joj daj molim te, nitko me vec jako dugo ne zeni za nesto sto nije napravio, naravno, postoje slucajevi kada moras napraviti recimo dijagnostiku, i u slucaju neisplativog daljnjeg rada to se naravno placa, jer oprema, vrijeme, nije za dzabe. Stos je u tome sto znam masu likova koji tiuzmu po 3000kn a ti i dalje guras skuter, a da ga popravis, bolje je to sve bacit u smece, nego krparit po tome.
SF2 Freak:
Izgurat ces ti tog pjurdeta :headbang: al ne denes
ZAJGAR:
Evo ga...ipak mislim da je Mc2 al nema veze....sve plastike na hrpi, bez ogrebotina, nalje ove idu dole, neka inox podnica, led zadnja lampa, daljinsko zaključavanje s alarmom i paljenjem... Nisam jos dobio papire da mogu prijaviti regu tak da ni točnu godinu ne znam al stanje i sve se vidi na slikama, probao sam ga voziti, puno je jači od Runnera, utegnut je skroz, fali vizir koji stiže kroz tjedan-dva...jedina stavka koja mi se ne sviđa je auspuh, Tecnigas Next-R Chrome, meni kao laiku puno ne govori, možda netko zna više... uglavnom bučan je jako, bojim se da će me murija jebati zbog toga, jel ima kakvo rješenje da se utiša??? evo par slika pa mi recite vaše mišljenje
Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk
Corector:
Zracno hladjenje i da je jaci od purejeta, ha ha. Dobro je podesen pa je zato tako, a mozda je netko stavio kit 70?
Sto se tice auspuha moguce da mu je izgorila vuna, ili si kupi neki tisi auspih tipa Leovince Touring, Sito Plus ako ti nisu bitne tolkko performanse i ne zelis biti upadljiv policiji.
ZAJGAR:
malo sam guglao da nađem Abe od auspuha, ipak je Tecnigas Q-TRE Sport Chrom, Stanje auspuha je novo, jel se može samo ovaj prigušivač promjeniti ili moram komplet sve
Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju