Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner C46...veseli Jet

<< < (9/19) > >>

PchelaUbica:
Nemoj nista mijenjat , samo promjeni vunu i zicu za sude ubaci oko cijevi unutar topa. Natrpaj kamene vune ili jos bolje ako nades keramicke
I obavezno postojece rupe ako su npr 4mm prosiiri borerom na 8mm

ZAJGAR:

--- Citat: PchelaUbica - 18 Svibanj, 2019, 15:45:14 ---Nemoj nista mijenjat , samo promjeni vunu i zicu za sude ubaci oko cijevi unutar topa. Natrpaj kamene vune ili jos bolje ako nades keramicke
I obavezno postojece rupe ako su npr 4mm prosiiri borerom na 8mm

--- Kraj citata ---
i onda ču ga utišati ili?

Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk

PchelaUbica:
Pa da. Imas valjda nasih baustelaca po svabiji pa ih zamoli da ti otkinu komad vune za izolaciju ili kupi negdje u trgovini.

dario007:
Mix mc2 i mc3 je...mc2 je prednja maska,onaj di zrak ulazi i plastika oko zmigavaca.
Onda pak Ac agregat novije tipe...

Bilo kako bilo izgleda uredno.Sretno sa novom vozilicom

ZAJGAR:
Nisam dugo pisao, vremena malo, posla puno....

Uglavnom, Nrg preuzet, išao je bolesno i gas primao kao lud, i onda sam skužio da je cijev od usisa spala dole i da je karb imao puno zraka, kako sam to vratio nazad i stegnio vezicom počelo je trokiranje i nije više to bilo to.... pa reko ajmo redom, filter zraka gore bio još originalni pa sam to odmah naručio, trenutno sam u ovoj fazi, čekam frenda da dođe, skine karb dole i očisti sve kako treba i poštela....auspuh rješen, nije bilo nikakve vune u prigušuivaču pa sam ubacio keramičku

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju