Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner C46...veseli Jet

<< < (7/19) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: zvonkec92 - 14 Svibanj, 2019, 13:01:37 ---A reci ti meni jel budes trazio povrat love od "mehanicara" koji "zna" svoj poso i onda ne stavi dobro zeger u klip pa ti ispadne za 100-200km

Da je to moj skuter skako bi liku po glavi svaki dan kaj je unistio masinu

--- Kraj citata ---
Ja bi mu se najebao mamice,meni je fascinantno da ljudi nemaju kičmu i da prešute takve stvari,dok god je tak "majstori" će bez srama i dalje varat ljude,ne velim da ga izmlati ili ubije al mi je nepojmljivo da ljudi ne reagiraju

A isto tak mi je fascinantno kak uvijek laik kupi grobarskog purejeta,valjda se ljudi pomame na potrošnju od dve litre i drugo ne vide ni ne čuju,pa nakon dva tjedna proklinju dan kad su ga kupili i sve motorizirano na dva kotača

Ne prozivam autora teme nego samo primjećujem uvijek isti uzorak vezano za purejet

Deki.:
Svaki majstor jedva čeka da mu jebeš mater, on jebe tebi i razgovor je završen. Ako još nešto prijetiš i vičeš, prekršajna i kaznena.
Zadnja stvar koju treba napravit je majstoru jebat mater

Tomi_ZG:
Da,treba idiotu koji ti je skupo naplatio fuš ljubit guzicu,još mu i pivu platiš  :icon_thumright:

ZAJGAR:
a gle šta je tu je, ovo mi je bila škola, šta drugo da kažem...

Sutra bi vjerovatno trebao po Nrg, čak sam i vizir uspio nabaviti, sti_e kroz tjedan dva pa onda lagano

matija84m:

--- Citat: Tomi_ZG - 17 Svibanj, 2019, 17:35:37 ---Da,treba idiotu koji ti je skupo naplatio fuš ljubit guzicu,još mu i pivu platiš  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Hahahahaahahahahaahaha :laughing7:

Budimo realni da tko radi taj i gresi. Ali treba stajat iza svog posla i ako si zajeb onda priznat gresku na svoja leđa. Nema tu puno mudrolije ni svađe.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju