Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner C46...veseli Jet
ZAJGAR:
--- Citat: dario007 - 14 Svibanj, 2019, 13:20:37 ---A nikom nije palo na pamet da je gazda bio skrt dati 30kn za nove osigurace klipa pa se desila havarija?
Nikog ne osudujem,samo mi je ta misao pala na pamet...
--- Kraj citata ---
Vjeruj mi gazda nikad nije škrtario na dijelovima za bilo koje vozilo koje je imao ili još uvijek ima, ne mogu ja znati kakve je on dijelove stavio u motor jer nisam bio prisutan dok ga je sastavljao, došao po gotov skuter, platio i bok.... to što nije napravio kak treba jbg, ne mogu mu ništa, rađeno je bez računa, da smo doma kod nas to bi išlo drugačijim putem a ovako mogu ga samo pozdraviti i to je to, imam kući klinca od dvije godine i ne pravim si probleme okolo....
ZAJGAR:
Eto kroz par dana preuzimam Nrg mc3,slike čim ga dovezem kući, nekakvih 9500km, prvi vlasnik, vozila žena njegova, polakiran u mat crno, moram odmah poskidati naljepnice, kako to najlakše rješiti, s fenom grijati ili? jel ima tko Nrg sa koferom, htio bi namontirati onaj što sam imao na Runneru, nosač paše ili ne? ili moram kemijati?
Corector:
Da bi namontirao kofer na skuter moras imati dakle kofer i onu njegovu plasticnu platu s koje se kofer moze odvajati po potrebi. I treba ti cvrsta plata (medjuploca) koja se fiksira na sasiju od skutera i cini jednu cvrstu platformu na koju se stavlja plata od kofera i sam kofer.
E sad, svaki skuter ima drukciji raspored rupa na rami i polozaj za montazu te medjuploce, a Nrg mc3 naspram EX runnera ima isto 4 rupe u rami, medjutim drukciji je raspored, i runner ima M8 navoj, a Nrg M6 i kod Nrga se zadrzava zadnji rep, pa na njega idu pikse j tek onda medjuploca platforma s duzim serafima od originala.
Tako da, ne pase ti od Runnera, eventualno uz neke modifilacije ako bi islo, ali to mora biti cvrsto jer ce ti otpasti kofer.
Kako sam imao Extremnu potrebu za koferima na svim skuterima, bio sam primoran sam sebi slagati te medjuploce, tako da sam usavrsio za dosta modela i radio sam ih od onog aluminija sto je s jedne strane rebrast, cini mi se 4mm debljine. A sada imam 6mm i to je smrt kako opako drzi kofer.
ZAJGAR:
ok, koju duljinu piksi si stavio? ploču imam inox 4mm, budem ju samo izrezao onda po obliku one plastike što dođe uz kofer, i u potražnji sam za vizirom, jer ga nema :angry9:
Corector:
Bitno da su pikse vise od vrha repa barem 1cm da mozes matice ispodzategnutikad fiksiras medjuplocu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju