Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner by Grotty

<< < (3/28) > >>

tdj595:
Da nisu to plavi za minarelli? Ako jesu meni su taman bili na sportcityu, kretao je na 5500 ravno.

Grotty:
TopPerfomance4:  hahah ma znam vec sam ja sve kupio to a nesto mi je i ostalo od prije , nije mi ovo prvi put da slazem, na ovom crvenom runeru sam imo drevo gore  ...
tdj595: neznam , al za serijsko nisu sigurno haha , al tak i tak vec sam.nabavio nalosi crne

Pupo:
Samo naprijed, i trpaj slike :)

Corector:
Ti si medju rijetkima koji je se "usrecio" kupnjom skutera iz Rijeke :D Kupio sam do sada preko 90 svojih skutera, i nikad, nikad nisam kupio iz Rijeke jer su to bile najvece grobine, jer sam se jednom opekao na pocetku.. Ovo je najbolja moguca ponuda koju si mogao dobiti od tamo, a takvi se dobiju za 500€ jos prije 4 god...
Samo komentiram da i dalje ne bi nikad nista uzeo s tog podrucja haha
Vidim da si dobro krenuo, bit ce to ok runnerce, al stari model mi je ipak drazi, pogotovo za tripovanja, samo napominjem ako se ne budes mogao naviknuti :)
Kakvi su planovi za tripovanje? Jebe mi se za masinu, to svi imaju i vise manje je sve isto i vidjeno milikardu puta haha

Grotty:
A realno na kraju ce me ispast s regom i svim cca 7000,al cu znat da je masina na novo slozena i da sam slago sve ja , dok za tu lovu na njuskalu se ne nudi bas nes posebno ....Ali da su grobovi u rjeci to je istina,  kolko sam skuzio puno ekipe tam brije da start cima na zadnji a krajnju fuckas , zato im se vrte do ibera al to je moje misljenje ... Stari runer zakon ali jos moram ovog ispobat pa cu znat... Za sad planiramo sljedeci vikend do Sarajeva ak duza getriba bude nabavljena i vrijeme kak spada  , a ubuduce i van drzave

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju