Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner by Grotty
Grotty:
Pozz, da predstavim novu zverku i buduceg jos veceg tripera ... Frend poslo oglas , javio se covjeku , dogovorio i sutradan krenuli s Feliciom do Rijeke po runerceta, stao cjeli da smo cak.i gepek zatvorili hahah (Felicia u srcu!)... Oko plastika nekih ima posla , oko masine cjelu cu generalku napravit ... Setup : malosi sport, zxr , hispeed ili multivar(oba imam pa cu vidit) i duza getriba , doplerova endurance radilica ce se veceras narucit , i za sad 17.5 serijski dell....
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Grotty:
Masina se skinula i vec se radi , mascobe po masini i rami ima za poludit
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
TopPerfomance4:
Pozdrav ubaci ti malossi multi on se najbolje pokazao uz ljubičasti centralni koje su postavke karburatora
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,110889.msg1331936.html#msg1331936 ps obavezno pročitat
tdj595:
Tako je multivar puno bolji od hi speeda za piaggio.
Mene zanima koje je godiste skuter, koliko km ima i koliko si ga platio
Grotty:
Imo sam do sad multivar na ovom crvenom pored al reko da probam hi speed... 2006 god , na cuki ak se ne varam je pisalo 27000km, a platio sam 5k , s sportom ,extrom i nulticem na njemu al evo iso sam raskapat i s strane variomata bilo lifta na radilici i kad sam skino ljepo pojedena radilica ... postavke frgica kad sam kupio je bila dizna 64 !!!! i a22 i 30klipic
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju