Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner by Grotty
tdj595:
A dobro ok je to cijena... pitam jer me zanima kako se krecu cijene, ja sam 7k nedavno platio powera 2006 s 14000, serijala nikad sarafano ali isto malo krpane bocne plastike i vilica malo potrosena... mozda sam malo i preplatio al jbg
Grotty:
S obzirom kaj se sve nudi ovo je bomba cjena, plastike su sve citave , samo ralica i prednja maska imaju sitnu crtu kao puknuto al vec sam rjesio to s smolom i mrezicom iznutra, veci problem su nosaci na ralici jer ih moram kemijat , ovak inace sve pet boja jer je motor bio u plasti dipu pa je boja ocuvana dost... Pa mozda i je previse , ovisi kolko si imao za ulagat , ja sam platio 5k al imam jos 2k za ulozit da bude tip top kak ja ocu
TopPerfomance4:
Užas na malossi sportu dizna 64 dali je airbox prerađen?
Grotty:
Ma fuseraj zesci, nije, samo je polini spuzva unutra a lulica i sve ostalo serijski, rolice one piagio narandaste serijske s bjelim malosi centralnim i plavim polini federcicima koji nisu za serijsko kvacilo a oni stavili na serijsko...
TopPerfomance4:
Lulicu treba biti 19mm poklopac od filtera slobodno možeš maknuti skroz one pregrade ili si nabaviš od purejeta ili starijih gilera modela od stalkera taj trokutasti filter doslovno spas vadi to sve van uzmi si nove crne malossi oprugice kvačila ako hočeš uzmi si set dizni od polinia od 60-78 da možeš fino uštelat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju