Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR50 2001 Morini karburator verzija
igor.sb:
Ajd sad si kupio, al na moriniju je lako blokirat vario i bez blokatora, el. udarnog, kablova i susjedovih prozora
Samo kontru napravis velikim okastim kljucem tako da zablokiras krunu kurble
matija84m:
Okasti 32 kljuc ide na krunu kurble :icon_thumright:
gavranpero:
Da, dosta puta mi je sugerisano za tu metodu. Ono što me uvijek kopkalo, da li je možda zatezna sila prevelika za krunu kurble ? Mislim, primarno je namjenjena za ručno (nožno) pokretanje radilice, gdje ni sa ekstra dobrom kompresijom ne trpi opterećenje, kao kod kontriranje ključeva prilikom zatezanja. Do sad sam skinuo barem 50 puta variomat, možda i više. Da li bi se u nekom periodu moglo desiti da se ishabaju zupci na radilici ili kruni od zatezanja/otpuštanja tom metodom ?
matija84m:
Ma prije ce navoj nastradat nego ti zubi. Ja sam uvjek tako skidal i zatezal. Zatezanje sa osjecajom, a ne punom snagom nikada
gavranpero:
Ti vrapca, skinuo variomat (stigao udarni), a ono 6g rolnice teške. :ajajajajajaja: Ne kontam, igor.sb mi savjetovao 5 do 5.5g, kod mene i 6g prelagane. Ide skuter dobro, ali vrti. 8500-9000 rpm na 50kmh. Kad krećem, naročito kad se zagrije, dreči kao magare, a ne ubrzava nešto. Promijenio remen, još gore čini mi se. Sad i trese kod kretanja.
Znam da centralna može izazvati vibracije kad je stara, da li može uticati na povećanje obrtaja ?
Bijela Malossi, stavio prošle sezone.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju