Tehnički kutak > Garaža
Kymco Vitality 50 2T
Corector:
Da mi je znati sto su konkretno bili problemi, posto znamo definirati boljke za dosta skutera.
Moram imati jednog odblokiranog Kymca Vitalitija da pokaze moc. Jer neki dan mi je covjek podcjenjivao moc Kymca za brdo pa kad je sjeo, iznenadio se i uzeo ga.
Ovaj ce biti kao eksponat, stavio sam TK auspuh (nesto kao Gianelli GO, odnosno bacvica), stavio sam i novi remen da vidim koliku krajnju moze izgurati. Promjer varia je 93mm, stane i veci, 100tka cini mi se moze (pase od GY6).
Evo video kako ide, s tim da sam stavio samo auspuh i 2 broja vecu diznu. Rolice su 8.5grama, i to trrbam debelo srezati, cini mi se na 6gr. Skuter ima punu snagu tek na 80kmh :laughing7:
Odblokiran sa serijskim spuhom ide 75-80 po satu, a evo kako sada :D
Racunajte da su sa mnom performanse barem 20% losije jer sam veci od jebenog skutera..
Ako netko nadje nesto zanimljivo za Kymca 2T 50 horizontal masina 2014god. nek slobodno linka ovdje, da ga malo uredimo. :D
Deki.:
Nemoj više puni gas slomit ćeš kazaljku
Corector:
I tako ti JA izvezem jos jednog Kymca koji je stajao 3.5 god. naoumpam gume na propisan tlak, izbacim staro gorivo, ocistim karb, i krenem u opaljenje.
Nece i nece, mrtav. Odustajem dosta rano i rekoh idem vidjeti svijecicu, mokra je i ne baca iskru.
Provjerim struju i ustanovim da je CDI crko.
Pogledam malo boje, kad ono LAVIC. Samo francuz frendic. Pa kako je to moguce da je crkao francuz, lavic, peza.
Stavim Kymco cdi i skuter kresne iz prve.
Tags: razocarao se u francuza
zvonkec92:
Suhy na aparatima
Corector:
Svaki dan se uvjerim u frenč crkotinu, i svaki dan povjerujem nakon razuvjeravanja da ipak nije tako. Vjera je zajebana stvar!
Odo uplatit Miloradovim studentima po 100€vra za to sto su mi rekli nesto sto vam ne smijem rec...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju