Tehnički kutak > Garaža

Kymco Vitality 50 2T

<< < (7/13) > >>

dino73n:
Probaj tog lavića na nekog pežu kad budeš imao priliku. Ja koliko se sjecam ne odgovara pezin cdi na kymca. Namotaju su isti al pickup se razlikuje u 50ak ohm.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

Corector:
mora raditi sto posto, bas cu snimiti imam u steku lavica i onog drugog.
Inace kad sam izradjivao CDI-eve, jednom prilikom mi je dosao SF1, i kad sam stavio svoj CDI bolje je isao i krajnja je bila veca. Dalje nisam imao prilike experimentirati, ali to je bio minarelli cdi, tako da ako se nekome da nek proba onaj stari minarelli cdi koji ima 5 zica ako se ne varam.

SF2 Freak:
CDI koji je namjenjen za pežu ide samo na pežu. I on je vjačan na pezoju ako ne drkaris po njemu.

Daj meni taj CDI sa uzitkom ie u stek bez provjere ispravnosti jer sam uvjeren u njegovu kvalitetu.

Corector:
Hijoj, ocekivan odgovor :D
 jednom prilikom sam intervenirao do Slobostine jer je upravo taj mali cdi s lavicem izdusio na peugeotu speedfight 1. I to na nacin da kad ga udaris, masina upali.
Imam situacija da me nemres na lijevu nikak.

Al dobri su ti CDI-evi, pouzdanost je ogromna za razliku od piaggiovih u bobini.

PS, ti imas jos malossi cdi? Imam ti u steku ispravnog ovog lavica da procistis francuza od talijanske garezi i necistoce.

SF2 Freak:
Tako je Malossi CDI imam. Moze stavit cu ga u stek. Ali fora je u tome da serijski cdi plese u lezistu namjenjenom za cdi dok ovaj Malossi ide na klik  :icon_scratch: . Tako da neka ostane on za sada , nazalost  patim i na estetiku.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju