Drago mi je da si skuziobda si zeznuo. Gle ucis dok si ziv. Ali nista nebi rekao da ti nisam trubio cijelo vrijeme.
Sada mi nemozes reci da je bolja izlaznost rolica na Poliniu , nego na Doppleru i da bolje guta sajbice itd itd.
Ne ahvacas poantu kao niti svi ostali. To je kao da ti sada kazes da je vani noc , ja nebudem bio jedan od onih kaj ce klimnut glavom reci da noc je svaka cast stari idemo se gladit dok gledamo zvijezde.
A pogledaj sada svoje postove. Prvo hvalis svoje i pritom ne zelis cuti kaj ti govorim. Isto tako je bilo prije kupovine varimata. Zatim nakon moje slike ostajes u nevjerici i izrugujes se kako varam bez bolcne. A nakon videa di ti pokazem da je bocna unutra opet podbadas i mislis da varam. Pa kaj ja imam od tog varanja jesi li se zapitao ? Za mene kupio si los varimat , ok ne los ali losiji i jebe se meni. Ali nemoj tvrdit da je bolji kad se jasno vidi da je losiji.
I sada nakon videa sa bolcnama di se vidi da su sve kao jedna. Proradi ljubomora i bezobrastina i kazes da sve to bacim.
Jbg stari kaj da ti kazem. Malo se skuliraj.
Da napomenem jos uz Doppler dolazi centralni koji sada kod mene ima na grbaci prek 20000 i kao prvog dana je. Ne treba ga uopce mjenjati jer je ekstra kratak i ne trpi velike sile.
Evo ti opet duda