Evo bas si me posro, svaka cast, stvarno je bolji doppler. Predobar je variomat , narucio sam si sad odmah taj variomat i jedva cekam da dode. Predobri su ti francuski dijelovi. Za ne povjerovat.
Ne mogu vjerovat koliko je smece ovaj polini. Sad kad sam vidio tvog dopplerabas mi je krivo sto sam uzeo ovog. Bacio sam pare j#botee
Aj reci mi kako je bolja izlazmost rolica na doppleru ?
I koliko se otvara taj tvoj variomat i kolike.vodilice ima , a koliko se moj otvara i kolike su vodilice.
Kolike su staze i dokle idu .
Zato ti i je bolcna kraca, zato i mora gutat sajbice jer ti se ne otvara dovoljno
I samo da kazem da ja nisam uopce hvalio svoje . Ja sta sam htio uzet to sam i uzeo, i objavio u temi gdje predstavljam svoj rad. Dok nisi ti dosao trovat i hvalit svoje
Jedina osoba koja na forumi hvali svoje, truje po tudim temama i izruguje se drugima si ti. Ti si taj zatucani koji neda cut za nista drugo, jer vozis francusko vozilo i onda imas neke svoje brije u glavi da i dijelovi moraju bit iz francuske,. I nameces to svima , spammas svima po temama i pricas gluposti. Sto je najgore , ja znam i zasto to radis. Jer si toliko isfrustriran jer te nitko ne dozivljava i ne shvaca ozbiljno s tim tvojim podjebavanjima i dobacivanjima u vezi tog francuskog smeca. Znaci otkad sam se prijavio na forum prije skoro godinu dana . Ti tepes jedno te isto. Sznaci non stop. nista drugo ne moze se cut od tebe nego samo Franciz i doppler. A koga boli k**ra*? Nitko te ne dozivljava s razlogom. Jer si dosadan i spammas svima . Gle.meni ne smetas uopce pisi u svojoj temi sta hoces. Al nemoj drugima spammat. Nije.ovo nista osobno al daj spusti se na zemlju brate mili. Vidjeli smo kad je bio drag race. Snimke i sve ostalo. Dojmovi ekipe. Toliko si se.nabrijavao prije toga. Svima si kenjao . Kad je dosao taj dan. Ostao si pokakan, spusio si od talijana, od jebenog sramma, bijesa i jada pobjegao si ljut od ekipe. I objavio kako ides tripovat. Me vidim smisao draga. Pa cilj je druzenje i zajebancija. A ti koliko si iskompleksiran nisi mogao to podnijet i socit se sa cinjenicama i istinom. Pa si jos morao izmisljst da se nesto pokidalo istrosilo ili sta ti ja znam . Onda si bome DUDAO kako ti velis