Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Meni ista stvar na srki,samo ja imam stariju s morini karb masinom...kad je hladna vuce odlicno i kad se zgrije pocne gubit snagu,krene odlicno ali onda spusta okretaje i tako kao da ce crknut ili ide 10kmh uz brdo.Prvo sam mislio da je auspih serijski zastopan,pa sam stavio mhr replicu ,naraku +1500rpm ,roline 4 i pol grama i novi bando remen orginal dimenzija i karb provjerio al opet ista stvar..sve mi vuce na lose karike...
Citat: sole9 - 27 Lipanj, 2019, 01:36:27Meni ista stvar na srki,samo ja imam stariju s morini karb masinom...kad je hladna vuce odlicno i kad se zgrije pocne gubit snagu,krene odlicno ali onda spusta okretaje i tako kao da ce crknut ili ide 10kmh uz brdo.Prvo sam mislio da je auspih serijski zastopan,pa sam stavio mhr replicu ,naraku +1500rpm ,roline 4 i pol grama i novi bando remen orginal dimenzija i karb provjerio al opet ista stvar..sve mi vuce na lose karike... Meni se to dešavalo dok sam imao fabrički variomat. Znači hladan zemlju čupa, čim se ugrije, nema snage da razvrti.Poslije stavljanja multivara više ne.