I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ma to sam imao kratko gore dok sam stelao prijenos i bez plastika... prodao sam ju nazalost skupa sa svim dijelovima od tomosa... ali ugl. kad kuzpujete trazi neku obrtaljku za motor/auto kaj god da je na 12v struju... svaka bi morala raditi sad za auto nisam ziher al za motor jesam jer vecina ih ima isto... tipa nsr/rs/tzr... itd.. od nrg-a sam ja htio stavit al nemas ju di ubacit... a necu bome rezat plocu gore... ili vadit neku cukicu van pa to ubacivat... jer ipak je to skuter a rpm ti trea samo kad stelas prijenos...
ma netreba ti obrtaljka kad stelas prijenos jer cujes valjda kad ti padnu okretaji i bez obrtaljke.ja bi ju stavio samo zato da imam u kaj gledat dok se vozim jer mi fora izgleda pogotovo ak nabavis neku atraktivnu.
Ma ljudi svi iskusni tuneri znaju cim pogledaju ugasen skuter na koliko okretaja radi.....Kljucna rijec ugasen (za one malo sporije) Sada ozbiljno... na runere one starije pase sat sa NRG onaj sto na sebi ima obrtaljku ima negdje na netu tako da ako mozete nabaviti sat sa nekog skrsenog ili slicno...Ovi od auta nisu prakticni zbog velicine i premalo okretaja tj. skale...
Citat: veka84sb - 22 Listopad, 2008, 12:40:43Ma ljudi svi iskusni tuneri znaju cim pogledaju ugasen skuter na koliko okretaja radi.....Kljucna rijec ugasen (za one malo sporije) Sada ozbiljno... na runere one starije pase sat sa NRG onaj sto na sebi ima obrtaljku ima negdje na netu tako da ako mozete nabaviti sat sa nekog skrsenog ili slicno...Ovi od auta nisu prakticni zbog velicine i premalo okretaja tj. skale...cek cek malo.oces rec da mozes stavit obrtaljku koja je predvidjena za vise cilindara na jedan cilindar.mislim da se to nemoze.
ja mislim da se mooze bez obzira na koliko cilindara je masina..netko je na forumu imao onaj za auto koji se naknadno ugradjuje u automobile s namjerom da se dobije sportski look ...ali jedini problem je bio pokazivac je premalo obrtaja pokazivao cini mi se do 8 000 obrtaja
Citat: neer - 22 Listopad, 2008, 20:50:31ja mislim da se mooze bez obzira na koliko cilindara je masina..netko je na forumu imao onaj za auto koji se naknadno ugradjuje u automobile s namjerom da se dobije sportski look ...ali jedini problem je bio pokazivac je premalo obrtaja pokazivao cini mi se do 8 000 obrtaja Sve se to da nacrtat... Ak sam ja mogo na svojem smanjit sa 12 na 9 i pol onda se da i sa 12 na 16 hiljada okretaja bez problema. Samo je problem ak ima prostora. Ak nema onda j#bi ga! Za jedan pristojni midrace setup dosta je od honde integre, starije su do 10, novije do 11 hiljada Pa ak je više cilindara spojiš da mjeri samo po jednom... brijem da to nema veze kolko je cilindara