Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Aprilia sr50r "skidanje blokade", savjeti i pomoc!

<< < (3/27) > >>

fran_hr:
Kada sam kupovao skuter isao sam na to da skuter bude kvalitetan i da je dvotaktan jer piaggio i aprilia(koja ima istu masinu ko piaggio) jedini proizvode dvotaktne skutere i jedini su se uspjeli prilagodit toj sugavoj EURO4 normi ispusnih plinova i tih sranja..
Uglavnom da, ovaj tip masine nema prsten na variomatu, ima dva katalizatora koji ce ti ugusit motor ak ne zamjenis auspuh i sve u svemu dobro je i ovako...
Prioritet u kupovini mi je u pocetku bio novi aerox ali pod uvjetom da bude 2t al takvih nije bilo jer su se do onda raprodali a sada mozete kupit aeroxa 4t i vozit se sa zvukom ko na baotianu i ne prijec malo jaci brijeg...zalosno

Corector:
Hu jbt koji show.  :toothy10:

PchelaUbica:
Sad je.gotovo, sta si kupio kupio si i to je to.
Ja ti isto savjetujem da poslusas decke sa foruma. Kreni lagano sam ,  do proljeca ces sve rijesit. Naravno ako trebas pomoc i ako gdje zapnes javi se tu pomoci cemo ti svi, zato smo tu. Naravno ako nisi jedan od onih koji trazi pomoc i kojemu se netko posveti i objasni kako i sta i onda se pravis pametan i odjebes to. :)
Spuhova mozes naci i polovnih u dobrom stanju tako da mozes i tu ustedjet. A ovo su ostalo manji troskovi osim te getribe. A to isto ne moras biti neki majstor da promjenis

aragonY:
Pa i getribu moze naci polovnu komplet i opet proci jeftinije nego po toj ludoj cifri od 1000kn za jedan prokleti zupcanik  :sad1: mene bi sramota bilo lupati takve cijene, pa pedesetka je to  :sad1:

Polovan rezonantni spuh - 400-500kn
Polovan vario ili nova bolcna ako se vec ima za uzeti- 100 do 200kn mada bih ja isao na multivar ali eto gledamo ustedu
Polovna getriba -200kn
Dizna, svjecica, rolice - ?kn
Rad mehanicara - besplatan i plus dobijes novo znanje koje ce ti sigurno biti korisno za ubuduce
Uporedi sad zbir ovih cifri s tim servisom od 3000 gdje ce sfušariti šta god, mogu se kladiti u to. Za mene tu nema dvojbe, samo se odvaži, uzmi alat u ruke i slobodno upitaj gdje god da zapnes tu smo da pomognemo  :)

fran_hr:
Hvala svima na savjetima, iskreno nisam ocekivao toliki osvrt. Sto se tice alata doma imam sve od a do ž tako da to nije problem. Jos moram vidjeti za koju opciju da se odlucim. :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju