Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Aprilia sr50r "skidanje blokade", savjeti i pomoc!

<< < (4/27) > >>

fran_hr:
Poz, javljam se jer imam par nedoumica oko mog skutera.
Stanje je sljedece...sve je original serijski s blokadama, sad vec ima vise od 2000km prijeđenih. Odlucio sam se da cu sam skidati blokadu kod kuce i planiram naruciti dijelove sa scooter attacka. Zanima me vase misljenje za odabir dijelova.
Narucio bih: auspuh LeoVince TT, polini variomat HI-SPEED, 63 diznu. Posto se uz taj variomat dobivaju 6.3g rolice..pretpostavljam da nece bit dobre pa me zanima koje sve da narucim da ga mogu ustelat i zanima me koji navoj je dizna. I da...prvo bi to promjenio pa onda krenuo trazit polovnu duzu getribu. Sve mi je novo oko skutera tako da molim da ne zamjerite ako sam nesto pogresno napisao...tek mi je 15 godina stignem naucit valjda :icon_biggrin:

dario007:
Umjesto polini variomata uzmi malossi,bolji je za piaggia.Rolice oko 6.1gr sa Malossiem,mogu bit.5.7,mogu bit 6.5gr.Ovisi kako ce se skuter ponasati i oces u paketu dobiti kratki ili dugi TT.
Dizna je m6 navoj,isto uzmi 60,62,64,66 jedna od tih ti bude okej.
Leovince TT je super auspuh,neces fulati sa njim

fran_hr:
Aha, znaci bolje malossi...trenutno na skladistu nemaju multivar 2000 pa sam zato mislio uzet taj polini. A znam da se dosta dugo ceka ako nemaju na skladistu

tdj595:
Ne uzimaj polini slucajno! Posluzio bi ali po meni ne isplati se davat pare na to. Ako ti nije puno imas onaj malossi mhr team multivar, oko 550kn izide, dobijes odma uz njega ljubicasti centralni tako da na kraju i nije neka strasna razlika u cijeni

Btw. ne idu svi auspusi za piaggio na apriliu sr, mislim da bi TT trebao ic tj imas ga bas za sr cini mi se, ali neka ti neko potvrdi da se ne bi zaj#bo

Ovaj bi trebo sigurno ici
https://www.scooter-attack.com/pot-d-echappement-leovince-handmade-tt-black-edition-aprilia-sr-r-factory-sport-pro-i-e-piaggio-s4075b.html

fran_hr:
A koje je razlika između multivar 2000 i MHR? Koji je bolji?
Inace za auspuh mislio sam narucit tocno taj od kojeg si link stavio i na njemu pise da je za sr-a...pise "SR 50cc R LC (after 2005) - Piaggio Engine" tak da pase valjda..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju