Ostalo > Svijet računala i mobitela
Samsung Galaxy A6+ VS Moto G6 Plus VS Mi Max 3
aragonY:
Hahahaha znaci nista od steka ;D narucuj opet 5 komada za rezervu :headbang:
zvonkec92:
Pas mater zato sam ih i uzo 5 komada da imam u šteku kad kurcina. Peti put sam upalio usisavac i stavio pokraj moba da svu eventualnu prasinu odma usisa i tako sam jedino uspio bez ijedne tockice. Poludio jbt doslo mi da se nahitim i sa staklima i mobitelom u 3pm, al narucit cu veceras opet 5 novih neka se nade u steku :)
dario007:
Daj mi za Poco naruci ak uzimas...
Meni samo jedno,posto me ne jebe prasina.Ubiti uzmi dva za rezervu ;)
PchelaUbica:
Evo od danas je i Samsung na mojoj crnoj listi uz HTC i ostale krsine gdje placas samo ime. Nabijem na k**ra* i njih i marketing njihov i fabriku i sve ostalo.
Odlucio sam vam se pridružit sa kinescetom.
Posto ne patim od performansi uvijek uzimam Nes srednjeg ranga. Ali iso sam na ovog zbog baterije navodno bi trebao biti odličan po tom pitanju. Derem po njemu cijeli dan sa50%... Dosta je brz 8jezgri procesor i 3gb Rama. 32 interne. Meni vise i ne treba.
Jako cvrsto djeluje u ruci i jako kvalitetno jbt prvi put vidim silikonsku masku u org pakiranju. Ko Ce nego Kinez. Svaka mu dala, osim moje
A ove lite verzije su mi vrh zbog te svoje kompaktnosti. Ne moraš lomit prste kad trebaš jednom rukom pisat ..
Sve u svemu zadovoljan zasad s ovim sto vidim. Vrijeme Ce pokazat svoje.
Kakvi su se vama pokazali?
Zvokec ti ga sad već duže imas,sta kazes
zvonkec92:
Moj kinez jos uvjek sljaka besprijekorno i prezadovoljan sam. Baterija mi je vrh, posto mi je kinez sekundarni mob i nemam net na njemu baterija mi dura po 16-17 dana
9 dana na bateriji i ostalo jos 50%
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju