Ostalo > Svijet računala i mobitela
Samsung Galaxy A6+ VS Moto G6 Plus VS Mi Max 3
dario007:
Ima jos nekih finesa koje treba poslozit,nema postotak baterije dok se alatna traka ne spusti,tipkovnica je drkala na slova a i s,pa sam instalirao neku drugu koja radi super.
Notifikacije ne baca na ekran,nego zatuli i stavi oznaku na ikonu aplikacije,al sve u svemu vrhunski je,ja zadovoljan posto sam sa z1 compact presao na ovo.Daljim updateom ce valjda popeglati jos tih par sitnica...
zvonkec92:
Bome ja se svom ipak smilovao i pustio update na verziju 10.2.1.0
Ja vec 6 godina koristim na svakom mobitelu kojeg sam imao i koje sada imam Smart Keyboard Pro, kupio ju na Trg Playu i fakat najbolja tipkovnica koju sam ikad isprobao. Ovak izgleda
aragonY:
Dario taman novi fon nabavio kad nam je prestao šibati slike turpijanja po forumu, a daj sad ti i ne treba džaba si ga kupio ;D
dario007:
Prestao slat slike jer je u garazi ledara.Bit ce slika kad zatopli 😉
Zvonkec,tak isto izgleda i moja tipkovnica...
zvonkec92:
Dns mi stiglo 5 kaljenih stakla za max 3. Od svih 5 tek peto sam uspio zaljepit bez da se nasere ijedna tockica prasine ispod. Pas majku i mobitelu orginalno kaljeno staklo je premazano nekim kurcem da ne ostaju otisci prstiju ali je taj premaz jebeni magnet za prasinu. Pas mater 4 stakla bacio u smece jer me zivcira i najmanja tockica prasine ispod...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju