Ostalo > Svijet računala i mobitela

Samsung Galaxy A6+ VS Moto G6 Plus VS Mi Max 3

<< < (10/12) > >>

Rox-Rab:
Ja sam do nedavno imao xiaomi mi A2 običan,nije lite verzija, za te pare mob je super,brz,ne steka,kamera solidna,baterija traje dosta,ekran također super, odlucio sam ga prodati i prodavao sam ga 3 mjeseca i reko hvala ali necu vise kineze uzimat jer se tesko prodaju a ja volim cesto promijeniti nesto novo tako da sam uzeo Huawei P30, za sad jos ne mogu reci koliko je dobar/loš jer cekam maskicu i staklo pa ce tek onda u pogon

Trenutno koristim iPhone 7+ i mogu reci da jabučice uopce nisu loše,sustav im je dosta bolji i brzi nego kod androida

zvonkec92:
a to je tako, nisu ni novi kinezi skupi pa je zato polovnog tesko i prodat jos pogotovo ak je mint stanje i drzis cjenu 200kn manju od novog, al neko ko ih ne mjenja cesto su super

Corector:
Ja ne volim mijenjati cesto novo jer bih tako mijenjao i zene, a bogami i skutercad, a purejet modele sve imam osim novog runnera, tako da njegujem tu naviku i nalazim uvijek nesto novo u postojecem. Jbg purejet filozofija.

Sto se tice HQ kinesceta, ovih mobitela, trude se i vidi se da nastoje privuci sto vise kupaca, tako da im je roba vrlo zanimljiva. Kad dodju u fazu slave i kad dosegnu vrhunac, e onda se mogu kurvat i naplacivat ime, zato cesto ne podrzavam najzvucnije, nego one u usponu jer se vise trude nego ovi sto drkaju k**ra*, plate influenceru da pokaze picku i njihov proizvod i to je najprodavanije.

PchelaUbica:
Mrale korektore apsolutno si u pravu. Bas zato sam ga i uzeo jer znam da mora valjat ak misle imat kupce. Na kraju ssm se i uvjerio u to kad sam ga uzeo u ruke.
Sjeti se samo pocetka huaweia kad je izasao, kupis ga i onda ti se smiju kad cuju kinesko ime. I pogledaj ga sad. Na vrhu uz samsung i ostala g#vn#.
A i samsung i ostala ekipa su veci kinezi nego ovi xiaomi huawei i to

laci2607:
Huawei je otisao u nebo, a do prije 2 godine nisi znao kaj je to. Isto tako i cijena je otisla uzasno gore, nadam se da vrijedi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju