Ostalo > Svijet računala i mobitela
Samsung Galaxy A6+ VS Moto G6 Plus VS Mi Max 3
zvonkec92:
Jel ima ko taj mobitel? kakav je, kolko drži baterija, jel precizan otisak prsta, jel šteka u multitaskingu? Gledam da bi si upiknuo taj mobitel al neznam kakav je taj SD450, čini mi se ko neka socijala ( jel nije čim veći broj to bolji proc? ) Također ako bi ga uzimao htio bi verziju sa 4GB rama i 64GB interne a to kolko guglam u HR ne postoji :( svi dučani imaju ovaj slabiji model
Drugi koji mi je zapeo za oko je G6 Plus, čini mi se dosta bolji od samsunga jedino mi s ene sviđa slabija baterija a i motorole su poznate po slaboj izdrživosti baterije :/ pod tim mislim malo screen on time-a mogu izgurat
biobel:
Pocophone f1.... i miran si iducih ohoho mos gore og pixela android stavit i rokavela nema stalkanja od strane xiaomija, a telefon je stvarno vrh za te novce
Deki.:
Imam A8 i otključavanje na otisak prsta šteka jedino ako su ti znojne ili mokre ruke. Prepoznavanje lica radi predobro samo ga pogledaš i bam otključano tako da sam to isključio. Brz, vrhunski mob nikad nije za šteko.
Ako možeš obavezno uzmi s 4GB da ti ne šteka u radu
zvonkec92:
Ovo e baš teška odluka, gledam malo tak po dučanima svašta nešta i dopao mi se Mi Max 3, fora mobač..
biobel:
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8963&idPhone2=9293 nes fulat sa počofonom vjeruj mi telefon kida za te novce ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju