Ostalo > Svijet računala i mobitela

Samsung Galaxy A6+ VS Moto G6 Plus VS Mi Max 3

<< < (3/12) > >>

igor.sb:
sto se tice xiaomia tj miua imas kineske, imas globalne romove
i imas custom romove npr eu rom kao kineski modificirani, + ostali custom romovi kako to obicno biva kod androida
kineski izlaze svako malo, globalni ovisi za koji mobitel al nisu tako cesti

iz prve ruke ti mogu reci da mi note 3 i redmi note 4 rade kako i trebaju raditi
nist ne kasni (notifikacije) sve sljaka, baterije odlicne nakon god dana i nakon par updejtova

po meni je taj miui cist okej, ima svega i svacega

e sad mnogi hvale mnogi se zale, bilo i bit ce  :dontknow:

zvonkec92:
Odluka je pala, surfajuci netom vidim da ne postoji covjek koji nije drko po romovima mjenjao ih i isprobavao sve moguce verzije da bi Mi Max 3 radio kako treba. Necu takav mob i nemam zivaca jebat se sa romovima ocu da odma od prvog dana radi kako treba a to cu dobiti kod avih ostalih marki samo ne kod xiaomia. Sutra idem po A6+

Corector:
Rade nemoj nasjesti na Bozicnu groznicu, ima mobitela uvijek po dobrim cijenama :icon_biggrin:

zvonkec92:
Mrale sad si me bacio u razmisljanje. Znaci evo prije koju min mi zapela za oko Motorola One Power pa si sad razmisljam jel se isplati cekat do proljeca da dode u hr da nju ubodem ili uzet sada ovaj A6+. Na motoroli bi pregrmio nekak taj odvratni zub i hrenovka ekran samo zbog dobre baterije, s druge strane pitanje je kad ce se taj mob pojavit u hr i dal ce uopce doc

Corector:
Ne znam Mrale, ja sam si usteko old skul smartFonče i dosao sam nakon 2.5 god. na isto kao sa purejetom, samo gledam ovom crklo, ovaj nije sretan, ovog razocaralo, purejet filozofiju nastojim si implementirati u sve sfere  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju