Ostalo > Svijet računala i mobitela
Samsung Galaxy A6+ VS Moto G6 Plus VS Mi Max 3
igor.sb:
--- Citat: zvonkec92 - 18 Prosinac, 2018, 13:10:42 ---Ovo e baš teška odluka, gledam malo tak po dučanima svašta nešta i dopao mi se Mi Max 3, fora mobač..
--- Kraj citata ---
Za koji dan (mislim u subotu) otvara se u areni mi store, kako kazu bit ce nekih akcija, pa zaleti se odi vidi, moglo bi biti svaceg zanimljivog po lijepim cijenama
zvonkec92:
Nisam znao, fala svakako cu ic pogledat pa mozda i upiknem nesto ako budu osjetni popusti :D
dario007:
Primamljiv mi je ovaj počo,ja sam davnih dana trebao promijeniti mob...
Ima li kakve razlike u verzijama 64 i 128gb ili je samo do interne memorije?
Cijena od 3soma mi djeluje fer,s obzirom da su mobovi tog ranga duplo skuplji...
igor.sb:
nema, mislim da samo verzija sa 256 ima 8gb rama dok ostali 6gb rama
tko ne pati od nekog premijum izgleda (staklo nazad i metal po boku) poco je vrh
naravno i ako nisi razmazen samsungovim amoled ekranom
edit:
kome cijena igra ulogu, uvijek je bolje uzeti preko aliexpresa (goldway, mi store) il honorbuya
nema carine, ide dhlom(aliexpress, prepakira se u UK, cca 10 dana da stigne) honorbuy iz italije, danas kupis za 3 radna dana je telefon u rukama
osobno me ne brine garancija, jer se ne sjecam kad sam zadnji put nosio mob na serivis, valjda prije cca 10god nokia 6300 :dontknow:
zvonkec92:
Cini mi se da sam na bug forumu cito da svi ti xiaomiji imaju neke defektne romove, tipa izade najnoviji update na kojem stalno nesta sere ili skrati vjek bateriji il tak nes. To je jedino sta me odvlaci od te marke a ovak imaju odlicne specifikacije
Bio malo prije u santa domenici gledo A6+, a djeluje oke samo gade mi se svi ti novi mobiteli sa zaobljenim čoškovima ekrana i gore izrezanim ekranom :( na glupu foru su izracunali tih 5.9" ekran kad ona uha gore su neupotrebljiva. To mi je bas retardirano razvlacenje ekrana, za 3 godine ce mobiteli izgledat ko drska od metle i glavni adut ce bit ekran dijagonale 87" a to.kaj izgleda ko hrenovka nema veze :icon_biggrin:
Prosurfat cu jos malo po netu iskustva pa odlucit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju