Ostalo > Svijet računala i mobitela

Samsung Galaxy A6+ VS Moto G6 Plus VS Mi Max 3

<< < (4/12) > >>

biobel:

--- Citat: dario007 - 18 Prosinac, 2018, 17:48:25 ---Primamljiv mi je ovaj počo,ja sam davnih dana trebao promijeniti mob...
Ima li kakve razlike u verzijama 64 i 128gb ili je samo do interne memorije?
Cijena od 3soma mi djeluje fer,s obzirom da su mobovi tog ranga duplo skuplji...

--- Kraj citata ---

uzmi na njuski su ti po 1800 1900... stavi costum ROM od Google Pixela i btk....
--- Citat: igor.sb - 18 Prosinac, 2018, 19:49:51 ---sto se tice xiaomia tj miua imas kineske, imas globalne romove
i imas custom romove npr eu rom kao kineski modificirani, + ostali custom romovi kako to obicno biva kod androida
kineski izlaze svako malo, globalni ovisi za koji mobitel al nisu tako cesti

iz prve ruke ti mogu reci da mi note 3 i redmi note 4 rade kako i trebaju raditi
nist ne kasni (notifikacije) sve sljaka, baterije odlicne nakon god dana i nakon par updejtova

po meni je taj miui cist okej, ima svega i svacega

e sad mnogi hvale mnogi se zale, bilo i bit ce  :dontknow:

--- Kraj citata ---

e bas to...vrhunski telefon sve sljaka sve super sve igre vrti ali moj  redminote4  je imo spyware... navodno svi koji su shipped iz kine su ga imali ali nezz... ja znam da ja jesam zato costum rom od google pixela na počo i imas najjaci fon....

zvonkec92:
Neznam ja to stavljat ni mjenjat pa mi se ne uzima takav mob bas :/

zvonkec92:
Tomi me uspio nagovorit na šaomi max 3. Mob je fakat cigletina a to mi se i svida kao i velika baterija.

https://www.google.com/amp/s/m.gsmarena.com/xiaomi_mi_max_3-ampp-8963.php

biobel:
super... javi kako sljaka fon i svakako napisi ako budes imo kakvih creepy zvukova :laughing7:

zvonkec92:
Fonče je bas zanimljivo, prilagodio sam si postavke i sve ostalo. Brz je fluidan nista ne steka, OS je dosta cist i bez pi*darija koje me npr na samsungu strasno zivciraju i drago mi je bas da ga nisam kupio. Zivciraju me samo 2-3 aplikacije koje se nedaju zbrisat a niti onemogucit kao na klasicnom androidu. Zvucnik ima drugaciji zvuk nego ostali fonovi koje imam. Lenovo P2 ima puuno kvalitetniji zvuk, Moto X style sa stereo zvucnicima je vrh tako kvalitetan zvuk ni na jednom mobu jos nisam cuo. Uglavnom malo trazi privikavanja ovak veliki ekran, mob je bas ogroman i voli bjezat iz ruku pa jedva cekam maskicu sa aliexpressa da ima malo bolji grip. Takoder sam uzo odma kaljeno staklo za ekran i za kameru, ima da bude cjeli zasticen :D

Prezadovoljan sam ovolkom ekrancinom, surfanje po netu je puno lakse nego na standardnim 18:9 hrenovka mobitelima sa uskim ekranom di nista nemos normalno citat da ne pomices stalno stranicu ljevo desno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju