dell kakav setup planiras na to posto je ova radilica na vecem levelu ili to sam informativno pitas ?
Na racingu mk2 s tim da jos nisam siguran koji ce spuh ici kao ni koja velicina difuzora.
Sto se tice radilice stvarno se vidi da je na vecem nivou od Malossi replice, replica je negdje u rangu sa stage6 hpc radilicom. A sto se tice toga da je stage6 tajvanac ko da je malossi ista bolji...
Pa neznam bas da je malosi mhr teem replica u rangu standard st6 hpc!
Hpc joj nije ni blizu
E sad......
Malossi je malossi i to nemozemo opovrgnut,jedino di se desava neka greska to je sa onom famoznom standardnom rhq radilicom
Ali meni je svaki malossi dio trajao i trpio najduze moje torture
To je ipak kvaliteta koliko toliko!!!!!
Jedino sta st6 replica ima taj glavni iglicasti 18mm,a i to moze biti dvosjekli mac ako je nekvalitetan ili losa bolcna i evo ti sranja!
Naravno slazem se i uvijek sam za nesto novo pa tako podrzavam da ides na tu radilicu i na jaki setup,ali budi spreman da takav setup zahtjeva brigu
,stelu i lovu
Pa tako ako se nesto zajebe sa tom radilicom budi sreman za iskesirat za novu bolju,a ne sve zapustit i rasprodat jer nisi bio zainteresiran za ici dalje
Tako vecina skutera zavrsi jer se nakupuje krdo skupih dijelova i onda rikne pa se ostavi u zaborav1
Ja sam samo u dvije godine zakucao 15000tkn na kupi i prodaj i uzmi bolje jer nije bilo kako treba
Samo naprijed podrzavam setup
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk