Ovo je samo jedan mali, ponavljam, mali dijelic puta do PUREJETA...
Evo tu su moje peze, bivse, moje extremne muke koje je trebalo mukom isusovom ufazit. Fali viva i jos jedan speedfajt, ne znam di su slike... sa svakim sam se druzio barem par mjeseci, tetosio bih ga, mazao preparatima, jedino nisam radio cudne stvari... ljubav je bila neuzvracena, bas su pederske te peze....
Moja prva peza speedfight 2 s Nardo auspuhom, u drustvu opasnih kerova.
Drekavca sam zamjenio s kulturnijom izvedbom serijskog auspuha bez katalizatora.
Tad su neki bili mawi tutači, a ja sam tada shvatio da s pezama nesto zaista smrdi... Drecala je, a nije isla nikak... Vec je tada bila zaklana... Tad je u hoodu bilo dosta peza, sto serijskih sto nabudzenih koji su trosili ko ruski tenkovi i znam da su se svi htjeli rijesiti peza zbog pacenja s 19 dellortom, i sve je jebala ta potrosnja i ono najgore, sto bi ih s Roxom ispreskakao kao veverica grane
Nikad me niti jedna peza nije obrijala jer sam je toliko isprasio da je to bilo nedostizno... tada su decki priznali i jednostavno ispostovali bolje te na kraju prodali zamorce...
Zatim je stigla viva, sve super, dotjerao sam je da ide 80kmh po satu, cak sam je raspirivao i 85kmh kad bi zalegao i sjurio se, ali nakon pola godine moram priznati lijepog druzenja i nakon sto sam je prodao, otislo je sve u 3 picke materine... (raspala se getriba, raspao se lezaj prednjeg kotaca, zacvikala prednja celjust, otpao auspuh...) Nocna mora i sramota....
Nakon toga stize speedfight s 3 soma km negdje. Imao sam cast i da mu skinem blokade, e taj je isao prejebeno, malo preko 80 gpsa... bio sam jako zadovoljan s ko NOVOM pezom, ali ipak sam je utopio
Stize jos jedna dvojka, malo cudnjikava, single arm je navlacio u lijevo pa sam to zamjenio i skarabudzio sam prednju plastikicu iznad posudice vode jer su me trazili suho zlato za nju...
Nemam bas slike reinkarnacije, ali vise manje svi su skuteri izgledali ovako:
I onda op, s tim da sam dao tapecirati sjedalo kod Vituma i odradio mi je to za Oskara, bilo je kao OEM.
Ovaj jet force je bio jako dobar, isao je kao najbolji primjerci, i vozio sam ga vise mjeseci bez greske, i pazi sad ovo j**** ti mrtvu pezu. Zove ozbiljan covjek iz Rijeke da ne dolazi bezveze, reko nemas sta, stvarno sam ga ufazio... Eto ti njega, i peza savrseno pali, radi. Ugasi covjek pezu nakon dira i sav sretan donosi zakljucak... i vrag mu neda mira da ga jos jednom kresne, kad peza vrti kao ringispil s novim akumulatorom u top stanju, anlaser vrti kao high end masina, ALI PEZA NE PALI BOKTEEBO. I nece i nece da si bog... a na kurblu pali cim je pogledas... i covjek me posalje u picku materinu, a ja ispao posran kao nikad... Nakon toga j epeza, pogadjate, savrseno palila. I bio sam lud, htio sam otkloniti problem, ali vise nije zajebavala.... Samo francuz pi*ka ti materina...
Kad sam se vec najeo dreka, reko idem izgurati jos jednu rundu, i tu sam se opekao kao nikada u zivotu. Kolike peze mogu biti grobine to nisu istine, znaci NE POSTOJI toliko grobast talijan koliko moze biti peza... pas ti j#bo mater francusku, odes testirati djubre i ZAKUJE zadnjii KOTAC. Pa da vas pitam sunce vam neispaceno.
JESTE LI IKADA GURALI SKUTER S ZABLOKIRANIM ZADNJIM KOTACEM JEDNO 600metara?
Krv ti j****, i jos sam imao uzbridcu pred kraj....
Da ne kvarim ove lijepe slike, s lijepo upakiranim govnetima, necu vise iznositi svoja negativna iskustva, nego samo pozitivna u nastavku kako bih bio malo manje iskren, odnosno okrutan...
Pezica, jebeni les kojeg je sjebala uljna pumpa pa je zalepio... dao sam i taj 19 dellorto karb, ma samo nosi to zamorce od mene...
Jos jedna tuta pezica
I moje Elystarce, dobar je za kradju ruza jer ispod sica stane pun k**ra* toga
Evo ga, dalje necu nista komentirati, osim da sam dao dovoljno sansi pezama, i to sam osjetio na vlastitoj kozi. A necu uopce brojati susrete s tudjim pezama...
I tako se postaje pjurdzetisa, da ne kazete kako sam ispao iz aviona kao bolesnik