Gle ovo:
1. Koliko ti je godina treba da ustelas pezu 50? Znas, purejet leti instantno. I kad ustelas tu pezu, opet to nece biti to iako si stavio SVE sto se moglo staviti novo ili si promjenio. Tebi je neka garancija sto si izmjenjao sve novo i sad se kao konacno mozes malo pokuricit s tom cinjenicom. Ali ti vozis pezu, nemre to tak.
Promjenis cijeli skuter i onda si kao kupio mir?
Sjetiti ces se ovoga i tad budes u extremnoj bedari.
Ovo tvoje tjesenje i zataskivanje mi je najjace, kaj si zapeo za par primjera koje sam naveo, i jos se pravis pametan. Daj spomeni misteriozno ostajanje pred Sukosanom i upucivanje SOS poziva s glavom zabijenok u pijesak, stelanje peze u Sukosanu, misteriozno trokiranje iz Belovara, misteriozno tesko paljenje kod Tik Taka gdje si vec poceo luditi, i kao pokusaj kradje na Pagu, prica koja je mutna i nedorecena...kao potrgana instalacija, a plastike citave, da bi na kraju izaslo kakk je instalacija ipak sva izjebana zbok nekih brikerija....jaoo. neda mi se vise.
Dalje necu.
2. Prao sam te s Elystarom 50 koji je imao pezinu masinu i serijski variomat. Da nisi bio laksi, od pocetka do kraja bi pusio. Koliko si lose slozio tada pezu to nisu istine. Vukao se prema CG kao mrtva serijala s katalizatorom.
Jel znas zbog ceg je to, to ti je zbog one teske glavcine i 13" felge hahaha koji si ti panj, skinuo si nove gume i prodao ih jer si zabrijao na tesku glavcinu zbog koje pusis start, a gle sad pezu, gdje je start??? Hahaha... zali boze truda...
3. Upalim polovnog purejeta i podere ti tu pezu, peza, a ulozio u nju 2, 3 doppler vriomata, kupio nove neke po 100 eura, iprobao novo remenje svih moguch proizvodjaca, bacao novo remenje u smece jer katastrofalno ide nakon par krugova, stavio si produzenu getribu samo da moze parirat piaggiu, a start mu je kao mrtvo puhalo i ono najbitnije, nebitan haha a nebitan jer ga nikad nece ni imati s pezom. Stage 6 kuolung mubse raspao i sjebao variomat stage 6, vozio malossi i ti je neslavno zavrsilo, kaj god stavi nije ni priblzizno dobro. Pa daj za novi ditech remen, pa vadi termo gruou i soustajglavu, pa opet nedto vadi i turpijaj po cilindru... i tako milijun puta.
Ja dodjem s tvornicki slozenim skuterom i taj skuter pojede taj silni trud, a trebao bi ici 5x bolje peugeot
I kako sam ti kurio pezu, samo si investirao i investirao, a ja nisam nista
Dobro, necu se brinuti za tvoje novce, to sve govori. Cim ti nabrojim par promasenih stvari j steram te uz zid, odmah velis kaj se to tebe tice haha
4. E jel se sjecas kako si se rugao purejet radiici s ekscentrom za kompresor?
Ajde kad budes pretrazivao kataloge da tjuniras pezu na level stage 692, s kojim te purejet opet splahne bez kune dodatnog ulaganja.
Pogledaj kako izgleda radilica za:
- peugeot vertikalu karburator euro 2
- peugeot horizontalu karburator
Sjetio sam se tvojih izletavanja i nepromisljenih reakcija, kad si popljuvao radilicu s brijegom za kompresor na purejetu. Hahahahhaha
Pazi sad ovo, SAMO cu staviti DRevo termo grupu, i ispreskakati cu te s vise od 15kg viska sveukupne mase namontirati cu i onaj veliki vizir i s njim cu ti isprekakivati pezu, i jos cu imati pun kofer.
Taj setup 70 ce me traziti sve isto kao 50-tka.
Nikakvi doppler variomat, 1, 2, nikakva hrpa remenja, nikakve produzene getribe, petnaest vrsta auspuha, bit ce dovoljan TT, a ne Yasuni R.
Kakav setup imas i trebao bi u konacnici derati purejeta
A pazi to, samo s jednim udarcem te splahnem da te preskacem stojecki. Dok ti to nemres s pezom
Peza se opasno priblizila nakon sesto koraka napretka, a onda cu ja napraviti samo jedan
Popis na pezi kao Biblija. Dobro, necemo pretjerivati, peza ima vario, polutke, kvacilo, getribu, spuh. I kaj je tu sad cudno. Pa pas te j#bo, krizni put od petsto variomata, remenje svih prizvodjaca, rsznih pokutki, kvacila, getribu je preslagivao vse puta komplet, promjenio spuhcadi, mislio da ako da soma za novi souh, da ce nesto dobiti, a dobio pucanje Giannellija hahah Al to se ne broji, taj high end promasaj se ne broji jer u konacnici ima nekolicinu dijelova hahahahah
SVAKI NORMALAN COVJEK BI IZGORIO NAKON OVOGA!! Zapravo, ne bi se niti doveo u tu situaciju, i zato je ovaj skucaj jedinstven, gdje se grcevito pod svaku cijenu pokusava od zamorceta napraviti jednog konja. Ne pomazu silne pare, ne pomaze ljubav, niti francuska kozmetika.
A na purejeta i njegove 3 stavke (multivar s 5.8roicama, zeleni centralni, ZX auspuh, moze i bez ditech polutke) samo piknem 70ccm termo grupu, i stavim teze rolice za gram i nemres to vise stic nikada bez novog kredita.