Nije umor Mrale, fali mi zena, vjerovao ili ne.
Da nisam bio 3 dana na Sunny Beachu, zavrsio bih na Cipru, ovako me je prosao onaj pocetni zalet i osjecam se kao da sam popa svijeta presao, i nema nikog da popricas uzivo nesto, pocelo me to zivcirat sto u Turskoj ne znaju engleski niti u hotelu, i danas sam se pokupio iako sam imao placen smjestaj i za nocas, pas mater pa nikako se za nista sporazumit...
Danas sam izgazio ko iz picke oko 650km,brasnario sam purejeta ko najveci kriminalac haha znaci Istanbul, Dimitrovgrad, s tim da sam rucao posteno i obilazio Edirne u Turskoj i malo sam omasio 3x na obilaznici od Sofije. Ovi na granici Bugari se opet okupili oko purejeta, skuzili su da je 50ccm, kazu ma pici samo po autoputu haha
Ulovila me malo kisa na sredini Bugarske, i cim sam dosao na balkan odma treba full zimska oprema, tako da mi se nije dalo jebavat jos sat i pop do Nisa pa kasno trazit smjestaj, ovo je brutalan ubod, odmor u planinama, i jos je Hotel vrhunski.
Sad sam ubo smjestaj za 6 Nobela, u sred planine, novogradnja, dobio sam sobu s pogledom na vrh brda, i vidi se samo suma, mir i tisina za oskara, nije ni cudo zasto imaju ocjenu 9.3. I jos je tu neka slava u restoranu haha
Odmah je cuvar dosao, zamorce je na 24časnom cuvanju, makar me ne jebe to niti najmanje.
Veli zena na recepciji kako su neki dan bili dvoje iz Zga i dvoje iz DU, nasli se u hotelu i krenuli zajedno za Tursku, ja reko pa i ja sam iz Turske. Mralici ja putem nisam vidio nikoga da tripuje kroz cijelu jebenu Bugarsku, s autocestom, samo ona 3 spanjolca danas u turskoj, i 4 neka arapa valjda u Turskoj. Tripovanje autocestom je takav pickin dim da to nisu istine.
Hotel Happy treba pohvalit, u Dimitrovgradu, na samoj granoci Srbije s Bugarskom, sve je extra, i madrac je za Nobela sto znaci da nije premekan pa se izlomis ko isus i ubije te vise nego 2 tjedna tripovanja za jednu noc.
A sad samo opusteno, sutra bi mogao za Beograd.